Disclaimer

De standpunten en meningen op deze website zijn onze persoonlijke standpunten en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die worden vermeld.
Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Indien je van mening bent dat teksten/afbeeldingen die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jou of van jouw bedrijf zonder dat hiervoor toestemming is verleend, stuur mij dan een email zodat ik dit indien nodig kan aanpassen.

De teksten op deze blog zijn door bloggers van Go or No Go geschreven en hierop rust Copyright. Ook op de foto’s die door bloggers van Go or No Go zijn gemaakt rust Copyright. Je kunt altijd contact opnemen met ons om te overleggen als je een tekst of afbeelding wenst te gebruiken.

De links naar bol.com zijn affiliate links. Als jij een product via deze link koopt, kost dat jou niets extra, maar levert het ons wel een klein percentage van het aankoopbedrag op. Zo helpen wij jou en jij ons.

Winacties
Door deelname aan winacties van Go or No Go ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
* Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. We doen ons best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid op ons nemen voor leveringsproblemen.
* De promoties en winacties die Go or No Go organiseert zijn op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.
* De winnaar van een winactie dient binnen 48 uur na bekendmaking een bericht of email te sturen. Indien de winnaar niet binnen 48 uur reageert, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

cropped-logovierkant.png