Moederdag

Een creatieve Moederdag

Heb jij jouw moeder voor het derde jaar op rij een pakket van Rituals gegeven voor Moederdag? Dan wordt het nu echt tijd voor een nieuw idee!

Heb jij jouw moeder zojuist voor het derde jaar op rij een pakket van de Rituals gegeven voor Moederdag? Dan wordt het nu echt tijd voor een nieuw idee! Het kan alleen best lastig zijn om te verzinnen wat je jouw moeder precies cadeau wilt geven, zeker als ze zelf geen lijstje heeft gemaakt. Daarom hebben we in dit artikel vier cadeautjes verzonnen die eens anders dan normaal zijn. Zo weet je zeker dat jij jouw moeder volgend jaar echt kunt verrassen!

Thuis een spa-dag houden

Bijna elke moeder wordt wel blij van een dagje voor zichzelf. Naar een sauna gaan is echter best wel een onderneming, zeker als er geen sauna in de buurt van je huis zit. Je kunt er daarom ook voor kiezen om thuis een spa-dag te organiseren! Zorg dat je een fijn gezichtsmasker in huis haalt, warm wat water op voor de voetenbadjes, en draai (als jouw moeder daar van houdt) een lekkere fles wijn open. Zo kan jouw moeder lekker ontspannen, ook als zij het de dag daarna weer druk heeft met haar werk.

Samen een cursus volgen

Wil je een iets actievere dag plannen? Geef jezelf en je moeder op voor een cursus! Er zijn tegenwoordig enorm veel opties, de ene nog interessanter dan de ander. Leer bijvoorbeeld samen met je moeder hoe je een goede cocktail in elkaar zet, of hoe je het lekkerste vlees op de barbecue maakt. Doe een wijnproeverij, of leer samen kleding ontwerpen. Er is voor elke hobby die je kunt verzinnen wel een bijpassende cursus te vinden. Kun je zelf niet kiezen? Dan kun je meestal ook een cadeaukaart kopen. Daarmee kan jouw moeder zelf kiezen waar zij graag een cursus over zou willen volgen!

Op stedentrip

Als je echt indruk wilt maken, of deze Moederdag toevallig een bijzondere gelegenheid is, dan kun je altijd groots uitpakken met een stedentrip! Het kost even iets meer geld en moeite, maar een stedentrip is wel de perfecte manier om samen met je moeder op avontuur te gaan. Vooral binnen Europa is het al lang niet meer nodig om met het vliegtuig te gaan: je kunt ook makkelijk met de trein, of soms zelfs met de bus! Je kunt van tevoren wat activiteiten inplannen, of jezelf juist lekker laten verrassen door het land waar je heen gaat.

Een mandje vullen

Is jouw moeder simpelweg echt niet zo van de activiteiten en de gekkigheid? Dan is het misschien het beste om gewoon een cadeaumandje te vullen. Ook hier kun je best wel creatief zijn: kies bijvoorbeeld eens voor producten van Korean skincare in plaats van producten van de standaard drogist. Of kies voor een mini gin-proeverij, in plaats van alleen maar haar favoriete fles cadeau te geven. Zolang je merkbaar je best hebt gedaan, zal het vast een geslaagde dag worden.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.