Verjaardag & Traktaties

De 5 meest unieke kinderfeestjes

Elk jaar één of meer feestjes organiseren. Gelukkig hebben wij een lijst gemaakt met de 5 meest unieke kinderfeestjes!

Is je dochter of zoontje binnenkort jarig en heb je geen idee wat voor leuks je kan organiseren? Dat is best begrijpelijk. Elk jaar één of meer feestjes organiseren kan soms best lastig zijn. Gelukkig hebben wij een lijst gemaakt met de 5 meest unieke kinderfeestjes! Doe inspiratie op met deze leuke tips!

Escape room

Iets wat je nog niet heel vaak ziet, maar wat echt ontzettend leuk is voor een kinderfeestje, is een escape room! Je ziet het al vaak bij bedrijfsuitjes of andere teambuildingactiviteiten, maar waarom niet voor kinderfeestjes? Meestal komt dit doordat escape rooms best moeilijk kunnen zijn, maar wat mensen niet beseffen, is dat kinderen juist heel goed zijn in het oplossen van unieke puzzels! Ga naar een grote escape room waar rekening wordt gehouden met kinderfeestjes. De escape room in Rotterdam is een grote escape room waar je prima afspraken voor een uniek kinderfeestje kunt maken! Zelfs leuk voor wat oudere kinderen. Dit zal een uitje zijn dat ze echt niet snel zullen vergeten.

Kookfeestje

Een kookfeestje is een leuke manier om samen van eten te kunnen genieten. Laat kinderen kennismaken met nieuwe smaken en texturen, want wanneer kinderen zelf iets klaarmaken, zijn ze meer geneigd om het ook op te eten! Als de kinderen nog te jong zijn om echt te koken, is dat zeker geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan pizza’s of cupcakes maken die een volwassene in de oven kan doen. Een borrelplank is ook altijd een leuke optie; neem lekkere crackers, kaas, groenten en andere lekkernijen die kinderen op een bord kunnen plaatsen.

Wil je nog iets unieker? Je kunt ook een professionele kok of bakker inhuren om het nog leuker te maken. Zo leer jij er misschien ook nog iets van!

Magisch feestje 

Wil je de kinderen lekker bezig houden tijdens het feestje? Huur een goochelaar in! Een magische show zal de kinderen echt vermaken. Nadat de show voorbij is, kun je de kinderen hun eigen goocheltrucs leren! Laat kinderen hun eigen toverstafjes knutselen en hoeden maken om nog meer in de sfeer te komen. Als je het thema helemaal wilt afmaken, kun je ook leuke hapjes en drankjes in een magisch thema maken.

Theaterfeestje

Een heel creatief en leerzaam kinderfeestje kan een theaterfeestje zijn! Huur een kleine ruimte of gebruik gewoon je eigen woonkamer om de kinderen toneelstukjes te laten opvoeren. Huur kostuums bij een kostuum- of hobbywinkel zodat de kinderen zich leuk kunnen verkleden. Aan het einde van de dag kunnen de kinderen de toneelstukjes voor alle ouders spelen! Zo kan iedereen zien wat jullie die dag voor leuks hebben gedaan!

Speurtocht

Een goedkoop en ook leuk uitje kan een speurtocht door een rustige wijk of park zijn! Maak hints of andere leuke aanwijzingen om uiteindelijk de hoofdprijs te vinden. Laat de kinderen de hele dag lekker buiten rond speuren in de natuur om zo een verrassing te vinden. Denk bijvoorbeeld aan zakjes snoep! Zo zijn ze aan het einde van de dag lekker moe en voldaan.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.