10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar Boeken

{ Boekrecensie } | In het spoor van Wonder

KirstenR
Laatste berichten van KirstenR (alles zien)

Lauren St John mag je wel bestempelen als DE auteur als het gaat om paardenboeken. Ze heeft meermaals bekroonde boeken geschreven. Voor mij ligt haar gloednieuwe boek. Een paardenmysterie met een hoofdrol voor Roe. Je wordt meegenomen door de prachtige Schotse en Engelse landschappen. Met ruimte voor verdriet, vriendschappen en familie. Wordt dit het boek om mee te nemen in je vakantiekoffer?

In het Spoor van Wonder 

Roe had zich weliswaar voorgenomen om in het ergste geval weg te lopen, maar ze had nooit kunnen denken dat haar tante Joni mee zou gaan. 
Joni zat zelfverzekerd met haar handen aan het versleten stuur van het oranje kampeerbusje. De koplampen wierpen een zwak schijnsel op een griezelig donker landweggetje. 
(Passage uit: In het spoor van wonder)

Lauren St John mag je wel bestempelen als DE auteur als het gaat om paardenboeken. Voor mij ligt haar gloednieuwe boek: In het spoor van wonder

Een onvergetelijke reis naar een gestolen paard 

Na het overlijden van haar vader is de elfjarige Roe wees. Ze verwacht niet veel van de erfenis. Maar dan vindt ze een winnend lot in zijn jaszak. In de brief bij het lot leest Roe wat haar vader haar graag mee wilde geven: ‘Pak het leven bij de vleugels en vlieg.’

Met het prijzengeld gaat Roe op zoek naar haar droompaard. Wonder Boy! Maar net wanneer ze hem wil kopen, verdwijnt het paard zonder enige aanwijzing. Samen met haar tante Roni gaat Roe op onderzoek uit. Een tocht door het land leert hun dat er meer prijspaarden gestolen worden. Hoe kunnen ze wonder redden? 

Lauren St John mag je wel bestempelen als DE auteur als het gaat om paardenboeken. Voor mij ligt haar gloednieuwe boek: In het spoor van wonder

Go or No Go

Een dik boek die je deze zomer niet weg wil leggen. Een spannend, goed boek om in een ruk uit te lezen. Over de band tussen mens en paard met de nodige fantasie en mysterie. De prachtige landschappen van Schotland en Engeland worden beschreven. Hoewel voor ons onbekend, zouden wij hier zo graag eens naar toe gaan.
Leerzaam ook over hoe mensen soms onzorgvuldig met de natuur omgaan. De tekeningen die je tussendoor in het boek tegenkomt maken het verhaal af. Mijn dochter van 10 vond dit een geweldig boek. Van ons krijgt dit boek een dikke GO!

In het spoor van wonder  Facts

 • Schrijver: Lauren st. John 
 • Aantal pagina’s: 384 hardcover 
 • Uitgave: mei 2024
 • Uitgeverij: Gottmer
 • Leeftijdsindicatie: vanaf 10 jaar 
 • Onderwerp: paarden, zelf lezen, detective, familie 
 • Prijs: 19,99 en je shopt hem via bol (e-book 12,99)

Lees ook: De Paarden van Olympus

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.