Entertainment

{ Review } Trust Gaming toetsenbord & gaming muis

Linda - Go or No Go

Na het testen van de Trust gaming headsets en gaming chair kon natuurlijk een review van de Trust Gaming toetsenbord en muis niet uitblijven. Trust is een goed budget merk voor al je gaming spullen, wat ons betreft, en dat laten we in deze review graag weer zien met hun nieuwste gaming toetsenbord en gaming muis.

In deze review lichten we de GXT 866 TORIX én GXT 867 ACIRA gaming toetsenborden uit. Daarnaast zullen we de GXT 926 REDEX II gaming muis reviewen.

GXT 866 TORIX Gaming toetsenbord

We beginnen met het GXT 866 TORIX gaming toetsenbord. Dit toetsenbord is een volwaardig gaming toetsenbord, inclusief de verlichting die natuurlijk iedere (jonge) gamer onmisbaar vindt. De toetsen lichten prachtig op en het licht verschuift soepel over je toetsenbord heen.

gaming toetsenbord

Het toetsenbord heeft mechanische toetsen, waar bij veel gamers de voorkeur naar uit gaat. Persoonlijk als ik zit te werken achter een computer vind ik het niet fijn, want de toetsen van een mechanisch toetsenbord zijn luid. Maar een mechanisch toetsenbord heeft bij het gamen veel voordelen. Zo hoef je de toetsen maar lichtjes aan te raken, kost het aanraken van de toets dus weinig kracht en reageert hij super snel. Met N-key rollover anti-ghosting zorgt de Torix ervoor dat al je toetsaanslagen worden geregistreerd.
Daarnaast gaan mechanishe toetsenborden langer mee. En bijkomend voordeel: wanneer een toets niet meer werkt, kun je deze zelf vervangen. Bij een normaal toetsenbord kan dat niet, maar bij een mechanisch toetsenbord dus wel.

Het toetsenbord is super degelijk en niet te groot, zodat ook jonge gamers goed vooruit kunnen. Wat hier ook in de smaak valt, is de volumeknop rechtsboven op het toetsenbord. Hiermee zet je lekker snel het volume hoger of lager, en het ziet er ook wel gaaf uit, aldus mijn tieners.

Met maar liefst 16.8 miljoen kleuren die je zelf kunt aanpassen in jouw stijl, ziet je toetsenbord er altijd uit zoals jij wil. Uiteraard kun je bij dit toetsenbord ook de toetsen zelf programmeren met de bijgeleverde software, zodat hij voor jou perfect is.
Tot slot werkt het toetsenbord met een usb-c kabel, die je ook gemakkelijk los kunt halen, bijvoorbeeld wanneer je je toetsenbord op wil ruilen. Geen gedoe met kabels dus!

Dit gaming toetsenbord kost 69,99 en is te koop bij bol.

GXT 867 ACIRA gaming toetsenbord

Nog een gaming toetsenbord, maar de Acira heeft iets bijzonders. Dit toetsenbord is namelijk een kleine versie van een gaming toetsenbord! Het toetsenbord heeft 60% van de grootte van een normaal gaming toetsenbord. Hiermee neem je dit toetsenbord handig mee, maar heb je ook meer ruimte voor je muisbewegingen.

Ook dit GXT 867 ACIRA gaming toetsenbord heeft mechanische toetsen en is getest tot maar liefst 50 miljoen aanslagen. Dat houdt in dat dit toetsenbord na 50 miljoen aanslagen nog altijd goed werkte, dus je kunt voorlopig wel even vooruit!
Daarnaast zijn ook bij dit toetsenbord de kleuren in te stellen en te programmeren met de bijgeleverde software. Maar omdat het een kleiner toetsenbord is, is er wel een bijzonderheid met de toetsen: een aantal toeten hebben namelijk een dual functie (Fn-multifunctietoetsen). Hierdoor heb je geen verlies aan functies, terwijl je wel minder toetsen hebt dan op een normaal toetsenbord.

Ook dit toetsenbord heeft een verwijderbare kabel van 1,8 meter en antislipvoetjes die je in twee stappen in hoogte kunt aanpassen, zodat jij nog makkelijker en comfortabeler gamet.

Dit gaming toetsenbord kost 49,99 en is te koop bij bol.

GXT 926 REDEX II gaming muis

En dan hebben we daar de Gaming muis van Trust. Deze draadloze muis is perfect voor alle (rechtshandige) gamers. Je verbindt hem snel met je computer door middel van een kleine usb dongel en hij werkt direct. En wat lekker is, is dat hij na het opladen tot zo’n 65 uur mee kan! Wanneer het nodig is, kun je hem opladen met de bijgeleverde kabel, en mocht je vergeten zijn om hem op te laden, kun je ook doorspelen terwijl je muis oplaadt.
De muis schakel je uit door de ledschakelaar uit te zetten.

gaming muis

De muis heeft tot 10.000 DPI en je kunt de snelheid dus zelf instellen zoals jij het prettig vindt. Dit maakt deze gaming muis geschikt voor bijna alle games. Op z’n hoogst vliegt de muis echt letterlijk over je scherm. De muis heeft twee side buttons die je zelf kunt instellen, net zoals de andere vier knoppen op de muis.
De muis is getest tot 80 miljoen muiskliks, dus je begrijpt wel dat deze muis heel wat potjes gamen mee kan!

Ook is deze muis milieubewust ontworpen, hij is namelijk gemaakt van 55% gerecycled materiaal. Verder is een gaming muis natuurlijk geen gaming muis zonder verlichting. Zowel de bovenkant als de zijkant van de muis kunnen verlicht worden.

De muis kost 39,99 en je shopt hem bij o.a. Coolblue en bol.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.