Boeken

{ Boekrecensie } | Gabby’s Poppenhuis – De Sprookjestuin van Kitty Fee

Iris

Gabby’s Poppenhuis is sinds een paar maanden een grote favoriet bij ons thuis. Het gaat over een meisje, genaamd Gabby, dat graag op haar slaapkamer met haar poppenhuis speelt. Het leuke aan haar poppenhuis is dat het vol zit met speelgoed poezen. In haar fantasie veranderd Gabby in een minimeisje dat in haar poppenhuis de leukste avonturen beleefd met haar kattenvriendjes. De televisie serie is er vrolijk en kleurrijk, waar je als kind helemaal blij van wordt. Mijn dochter wilde dan ook dolgraag hét poppenhuis voor haar verjaardag. Het was een groot feest toen ze de doos uitpakte en sindsdien wordt er volop mee gespeeld.

En om het Gabby feestje nog completer te maken is er nu ook een leuk voorleesboek van Gabby, namelijk “De Sprookjestuin van Kitty Fee”. Wij hebben het leesboek inmiddels gelezen en wij vertellen er graag over en delen onze mening.

De Sprookjestuin van Kitty Fee

In de televisie serie Gabby’s Poppenhuis krijgt Gabby iedere keer een speciaal poppenhuispakketje. In het boek “De Sprookjes van Kitty Fee” is dit niet anders. Er komt een bijzonder pakketje in het poezelige postvak met daarin een klein zakje aarde, een minigieter, een lief klein bloempotje en een piepklein zaadje. Om ervoor te zorgen dat het zaadje sneller gaat groeien gaan Gabby en Pandy naar Kitty Fee toe. Zij kan namelijk met haar tuinmagie het zaadje laten groeien. Maar bij het verzorgen van het plantje komt meer kijken dan ze dachten. Daarom schakelen ze de hulp in van hun andere vriendjes.

Het boek Gabby's Poppenhuis is sinds een paar maanden een grote favoriet bij ons thuis. Het gaat over een meisje, genaamd Gabby.

Recensie De Sprookjestuin van Kitty Fee

Toen het boek bij ons op de deurmat viel waren we enorm enthousiast. We wilden het graag direct lezen. Samen doken we op de bank en kon ons Gabby avontuur beginnen. Mijn dochter is erg dol op Kitty Fee, dus dat deze poes in de hoofdrol zit maakt het natuurlijk nog specialer.

Net als in de televisie serie begint het verhaal met een stukje dat geacteerd wordt. Vervolgens wordt het een animatie serie. Ook in het boek “De Sprookjestuin van Kitty Fee” is dit het geval. Je hebt het idee dat je een verhaal aan het lezen bent dat rechtstreeks uit de serie komt. We hebben geen idee of dit verhaal ook verwerkt zit in de serie, maar ik vermoed het wel. De illustraties lijken namelijk “gekopieerd” en niet nieuw maakt. Dit maakt het verhaal niet minder leuk en alleen nog maar levendiger.

Go or No Go

Wij vinden het kinderboek “De Sprookjestuin van Kitty Fee” heel erg leuk. Het is een leuk avontuur dat je vooral helemaal geweldig gaat vinden wanneer je ook echt van Gabby’s poppenhuis houdt. Er gebeurt van alles in het verhaal, maar is toch laagdrempelig. Wel moet ik zeggen dat het leuker is als je de televisie serie een beetje kent om de andere karakters te kennen. Maar ook hier kom je heel snel in. Voor ons is het dan ook een echte Go!

Het boek Gabby's Poppenhuis is sinds een paar maanden een grote favoriet bij ons thuis. Het gaat over een meisje, genaamd Gabby.

Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.