10 jaar 8 jaar 9 jaar Speelgoed Trends & Hypes TV-series

Rainbow High Classic Dolls: Avonturen shinen bij Rainbow High!

Myrthe

Hou je vast, want de meiden van Rainbow High duiken in een gloednieuw avontuur dat rechtstreeks uit een droom lijkt te komen! Stel je voor: een magisch portaal opent zich en wooeeeesshhhh, de meiden worden meegezogen naar een wonderlijke wereld vol magische wezens. Dit is niet zomaar een avontuur, het is een reis die de creativiteit en fantasie van onze favoriete leerlingen van Rainbow High naar nieuwe hoogtes tilt. En wat blijkt? Deze magische ervaring is de inspiratiebron voor de allernieuwste Rainbow High-set, inclusief zes schitterende Classic Dolls. De kids waren dan ook door het dolle heen, toen ze een van de poppen mochten proberen, die we hebben gekregen voor een review.

Rainbow High Classic Dolls: Vertrouwde gezichten & nieuwe vriendjes

De fans zullen direct opleven bij het zien van Amaya, Jade, Ruby, Skyler, Sunny en Violet. Dit keer brengen ze echter iets extra’s mee: een schattig huisdier in bijpassende kleuren. Nieuw en heel gaaf is het glitterslijm, bedoeld om de outfits nog schitterender te maken en de kleine vriendjes te transformeren in glinsterende huisdieren. De poppen van Rainbow High zijn niet alleen een lust voor het oog met hun flexibiliteit voor allerlei poses (jaaa, de benen kunnen bewegen!!!), maar ook hun haren zijn van zo’n kwaliteit dat elk kind zich een topstylist waant.

Wat zit er in de doos?

De jongste is helemaal weg van de meiden van Rainbow High. Haar favoriet is Sunny. Ze was dan ook door het dolle heen toen deze bij het openen van de doos in de verpakking bleek te zitten. Naast Sunny, in uiteraard een fashionable outfit, zit er ook een huisdier, schoenen, tas en slijm in de verpakking. Er zit zelfs een standaard bij waarmee je de Classic Doll kunt laten staan. Groot voordeel van deze poppen vindt de jongste dat je de benen kunt buigen. Zo kan ze nog meer poses aannemen, en de kleding is makkelijker te verwisselen. Het slijm met de glitters vindt ze heel leuk, ik persoonlijk iets minder….haha

Rainbow High op YouTube

Kun je niet wachten om mee te duiken in de avonturen van Rainbow High? Zet je schrap, want de nieuwe afleveringen zijn sinds eind maart te zien YouTube. Bereid je voor op een wereld waar dromen glitteren en fantasie de vrije loop krijgt.

Deze magische ervaring is de inspiratiebron voor de allernieuwste Rainbow High-set, inclusief zes schitterende classic dolls.

Go or No Go

De poppen zijn voor 29,99 te koop bij bol. Voor wat je krijgt, vind ik dat een hele redelijke prijs. Leuke poppen, waar de kinderen uren mee zoet zijn. Het slijm zorgt voor een extra dimensie tijdens het spelen. Zowel het huisdier als de tas en schoenen kunnen ermee versierd worden. Wat de jongste betreft een dikke go! Dus ren over de catwalk om deze gave Rainbow High Dolls aan te schaffen….

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.