10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar Gastblog Producten voor kids Speelgoed Speelgoed Trends & Hypes

Pokemon TCG Scarlet & Violet: Temporal Forces

De Nijhofjes

Een poosje geleden mochten wij nieuwe Pokémonkaarten testen in onze blog over Pokemon TCG Scarlet & Violet Paradox Rift. Maar nu is er alweer een nieuwe uitbreiding voor je verzameling en decks, genaamd Temporal Forces. Of deze uitbreiding net zo goed is als de vorige set kaarten? Lees snel verder…

Ancient, Future en nieuwe dingen

Net zoals in Paradox Rift draait deze uitbreiding om de Ancient en Future kaarten die een nieuwe mix aan je kaarten geven. Ook hebben de andere versies nieuwe vaardigheden zodat je ze ook in je decks goed kunt gebruiken. Nieuw deze uitbreiding zijn de ACE SPEC kaarten. Dit zijn trainer kaarten die je maar 1 keer in je deck mag hebben. Ze kunnen behoorlijk sterk zijn dus!

Weer aan het sparen

Na flink geïnvesteerd te hebben in de vorige uitbreiding kwam Temporal Forces best wel snel achter Paradox Rift aan (voor mijn gevoel). Ik heb nog lang niet mijn verzameling compleet, maar ik kan niet wachten tot ik meer van deze nieuwe kaarten kan verzamelen om mijn decks nog sterker te maken en mijn verzameling uit te breiden met nog een map vol schitterend ontworpen kaarten. Vooral de Full Art kaarten vind ik erg mooi en ik ben benieuwd hoeveel ik nog kan bemachtigen.

Go or No Go

Ook deze uitbreiding krijgt een dikke GO. De nieuwe toevoeging van de Ace Spec kaarten zorgen voor iets meer diepgang in het spel en ze zien er zo mooi uit dat het bijna zonde is om ze te spelen. Een verzamelaar heeft nooit genoeg en voorlopig ben ik nog niet klaar met het verzamelen van deze kaarten!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.