Speelgoed Trends & Hypes

Vier de lente met de Miniverse lente ballen

Anne

Miniverse heeft speciaal voor de lente en Pasen een gloednieuwe verrassingsbal uitgebracht. Deze Miniverse Make it Mini lente-serie bevat 4 nieuwe recepten om te verzamelen. In deze ballen zitten verzamelbare miniaturen die je zelf mag maken. Ken je Miniverse nog niet? Ik leg je in deze blog ook uit wat je met deze ballen kunt doen. Wij kregen een mooi pakket met twee lente Miniverse ballen om uit te proberen.

Miniverse Make it Mini: Bijzonder leuk!

Miniverse make it mini Foods: Wat is dat nu precies? Deze verzamelbare ballen zijn eigenlijk een soort mini-bouwpakketjes. De ballen bevatten alle ingrediënten om je eigen miniaturen te maken. De bal bevat realistische mini-ingrediënten en accessoires in lentethema, om je eigen miniaturen mee te maken. Elke bal is een verrassing en je weet niet wat er in zit: heerlijk, die spanning! En de paashaas zal de inhoud van deze lente bollen zeker goedkeuren. Onder andere een goedgevuld eiermandje of lekkere carrot cupcake, versiert met sprinkles en glazuur, kun je vinden in deze variant.

Miniverse heeft speciaal voor de lente en Pasen een gloednieuwe verrassingsbal uitgebracht. Deze lente-serie bevat 4 nieuwe recepten

Blei-ei

Als je de Miniverse ballen openmaakt, kom je verschillende zakjes tegen én daarnaast kregen wij ook een receptenboekje erbij. De ingrediënten bevatten een speciale hars, die uithardt bij uv-licht. Uv-licht zit in de zon, dus als je je creatie gemaakt hebt, zet je hem lekker op de vensterbank in het zonnetje. Zo wordt de hars hard en daarna kun je er mee “spelen”.
Op de receptkaart vind je heel gemakkelijk de instructies. Deze zijn voor iedereen goed te volgen. Als je verzamelobject klaar is, kun je het ten toonstellen op de unieke en bijzonder paarse minitafel. Deze vind je alleen in de lentepakketten. De normale tafels zijn geheel wit.

Miniversie is de samenwerking aangegaan met Willy Wonka.  Ga op zoek naar het gouden ticket. De Willy Wonka repen zijn zeldzaam, in heel de wereld zijn er maar 20.000 duizend van te verkrijgen.

Daarnaast is het mandje met eieren ook heel speciaal: deze eieren in het mandje kun je “verven”. De unieke en leuke patronen komen dan op magische wijze tevoorschijn. Geen ei is hetzelfde!

Uitpakken en verzamelen

Het is zo leuk als je een Miniverse bal openmaakt, zonder dat je weet wat er in zit! Als je de bal open maakt, voelt het als een verrassingsei. Er zitten allerlei zakjes in. Die scheur je ook weer open. De verpakkingen zijn aangepast en inmiddels van papier gemaakt (en dus niet meer van plastic, super!).
Alles ziet er zeer verzorgd en mooi uit. De kleine flesjes, een spatel, maar ook de mini-ananas die wij hadden. Zo realistisch! Let er uiteraard op dat kleine kinderen het niet gaan opeten! Alles is net echt, ik kan het niet anders zeggen, zo cute!
En dan is het af! Onze creatie staat als een paas pronkstuk op tafel. Wij vinden dit formaat heel erg leuk voor in een poppenhuis, dus daar komt hij in te staan. Op Instagram en Pinterest kun je nog meer leuke ideeën vinden.

Miniverse heeft speciaal voor de lente en Pasen een gloednieuwe verrassingsbal uitgebracht. Deze lente-serie bevat 4 nieuwe recepten

Go or No Go

Wij zijn fan van Miniverse! De ballen zijn 12,95 per stuk (adviesprijs). Alle kleine flesjes en attributen zijn prachtig uitgewerkt. En het materiaal wordt ook echt mooi hard. Ik kan mij voorstellen dat jongere kinderen de hapjes echt onderdeel maken van hun spel. Met veel creaties kun je zo je eigen restaurant inrichten! De ballen zijn ook een leuk verjaardagscadeautje. De Miniverse Lente ballen krijgen van mij een GO!

Miniverse heeft speciaal voor de lente en Pasen een gloednieuwe verrassingsbal uitgebracht. Deze lente-serie bevat 4 nieuwe recepten
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.