10 jaar 11 jaar 12 jaar 8 jaar 9 jaar Opvoeding & Ouderschap

Zelfstandig op pad met de Connect NEXT GPS-horloge van One2track

Linda D

Met de jaren groeit de zelfstandigheid bij onze kinderen. Wanneer deze zelfstandigheid groeit in en om huis of op bijvoorbeeld op school, voelt het heel natuurlijk en prettig. Bij mezelf bespeur ik terughoudendheid of zelfs lichte angst wanneer het gaat om zelfstandigheid buiten de deur.

Wij reviewen de GPS horloge voor kinderen. Het gaat om de Connect NEXT en dit is het nieuwste model GPS horloge van One2track.

De stap naar zelfstandigheid

Hiermee doel ik op alleen of met vriendjes buiten spelen of alleen op de fiets naar de bakker. Ik voel dan een drang van willen beschermen en zo mogelijk alle gevaren weg te nemen. Ik denk dat het voor iedere ouder anders voelt, maar dat we ons allemaal gevaren kunnen voorstellen die deze zelfstandigheid met zich mee brengt.
Tegelijkertijd vind ik het reuze belangrijk en goed om hier rustig aan mee te starten zodra het kind hier zelf aan toe is. Het is dan juist belangrijk dat we vertrouwen tonen! Hiervan groeit het zelfvertrouwen van een kind en kunnen ze de wereld verder gaan ontdekken, zonder toezicht oog van een van beide ouders.
Voorop staat dat je vooraf prima afspraken kunt maken en ik denk ook dat gaandeweg het vertrouwen zal groeien en de zelfstandigheid groter wordt. Wij staan echt aan de start en hebben ervoor gekozen dat Siem een super cool, handig horloge mag dragen wanneer hij alleen naar buiten gaat.

Wij reviewen de GPS horloge voor kinderen. Het gaat om de Connect NEXT en dit is het nieuwste model GPS horloge van One2track.

Connect NEXT GPS horloge van One2track

Sowieso vindt hij het horloge op zich al mega gaaf en heel erg mooi, dat is fijn! De gebruikersopties zijn voor zowel hem als voor ons dan weer erg fijn. En die opties, dat zijn er een heleboel. Het gaat om de Connect NEXT en dit is het nieuwste model GPS horloge van One2track.

Met dit horloge kunnen we videobellen tussen het horloge en de One2track app die wij (ouders) op onze telefoon hebben staan. Het verschil met de voorgaande modellen is dat dit model een hogere beeldschermresolutie heeft en slimmer en dunner is. Siem koos zelf voor de groene variant, maar er zijn meerdere kleuren beschikbaar.

Slimme GPS horloge

Wat betreft de slimheid, daar vertel ik ook graag meer over! Een van de belangrijkste functies is 4G bellen en gebeld worden. Dit kan middels het touchscreen en je kiest dan voor videobellen, bellen of een spraakbericht. Super handige opties! Daarnaast kun je ook door middel van de foto-snap functie een foto sturen naar de ouder app. Dat is toch geweldig! Een uitnodigende, laagdrempelige manier van communiceren met elkaar.
Via de ouderlijke app kun je 10 telefoon- en videocontacten toevoegen. Het horloge wordt geleverd met een simkaart en je bepaalt hierna zelf of je voor een onbeperkt abonnement, voor een vast bedrag per maand gaat, of voor Prepaid. De ouderapp werkt ook bij de keuze voor Prepaid super eenvoudig, want in een paar klikken kun je via de app en iDEAL opwaarderen.
Het horloge heeft daarnaast een SOS-knop voor noodgevallen, een weerstation, een chatfunctie, een stappenteller en een rekenmachine. En niet te vergeten, de nauwkeurige GPS-positiebepaling. Deze heeft wel een nauwkeurigheid van 1-10 meter buitenshuis.

Wij reviewen de GPS horloge voor kinderen. Het gaat om de Connect NEXT en dit is het nieuwste model GPS horloge van One2track.

Geschikt voor jonge kinderen

Siem is 8 jaar en dit specifieke model is bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die nog niet toe zijn aan een mobiele telefoon. Dit is bij onze zoon wel het geval, want als ik zie hoe vaak hij nog allerlei spulletjes vergeet, dan is het maar goed dat hij niet de verantwoordelijkheid krijgt om zorg te dragen voor een mobiele telefoon.
Een zeer praktische gebruikersoptie is de schoolmodus. Je kunt bij de instellingen zelf instellen op welke tijden het horloge op stil hoort te staan en niet gebruikt kan worden. Dat is wenselijk onder schooltijden!

Een hele gave functie voor Siem is het scorebord! Bij deze functie kan hij een puntentelling bijhouden. Siem maakt werkelijk van alles een spel en voetbalt ook graag. De stopwatch in combinatie met het scorebord maakt dat hij een eigen competitie kan bijhouden op zijn horloge!

Accu

Met een opgeladen accu kun je tot wel 3 a 4 dagen vooruit, maar zodra de accu leeg raakt krijg je automatisch een oplaadwaarschuwing. Dat is wederom geruststellend.

Wij reviewen de GPS horloge voor kinderen. Het gaat om de Connect NEXT en dit is het nieuwste model GPS horloge van One2track.

Go or No Go

Het is een horloge wat fijn draagt, in toffe kleuren en met tal van nuttige en praktische gebruikersopties. De taal stel je zelf in, waarbij je kiest voor Nederlands, Engels of Duits.
Wat ook ontzettend praktisch is, zijn de alarmen die je kunt instellen. Zo stellen wij een alarm in wanneer hij buiten gaat spelen. Zodra het alarm gaat, is het tijd om rustig naar huis te komen.

One2track geeft 24 maanden garantie op fabrieksfouten.
Wij geven het Connect NEXT horloge van One2track een GO, vanwege de eindeloze opties en het gebruikersgemak.

Connect NEXT Facts

  • Merk: One2track
  • Model: Connect NEXT
  • Type: GPS Horloge
  • Prijs: €109,95 en te koop op o.a. de website van One2track en bol.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.