10 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels Speelgoed Trends & Hypes

{ Review } | Terug van weggeweest: de nieuwe Furby steelt de show!

Myrthe

Het is tijd om je hart weer sneller te laten kloppen voor de terugkeer van een echte klassieker: Furby is helemaal terug van weggeweest, en hoe! Met twee sprankelende nieuwe varianten die het gegarandeerd goed doen op alle verlanglijstjes dit jaar!

Furby: van retro rage tot moderne must-have

Voor wie het gemist heeft (of voor wie nostalgisch terugdenkt aan de jaren ’90): Furby is dat onweerstaanbaar schattige, interactieve speelgoedmonster (of engeltje?) dat reageert op aanraking en geluid. Met zijn grote flaporen, kleine snavel en die zachte vacht, heeft Furby een make-over gekregen die hem nog onweerstaanbaarder maakt. En ja, deze keer met een uitknop, voor als je even rust nodig hebt! Want zoals de echte kenners weten, had de Furby van vroeger deze niet.

Het is tijd om je hart weer sneller te laten kloppen voor de terugkeer van een echte klassieker: Furby is helemaal terug van weggeweest!

Wat is er nieuw?

De nieuwe editie van de Furby brengt het beste van twee werelden samen: de charme van de originele Furby met nieuwe technologie. Vergeet de LED-schermen; deze Furby’s hebben echt bewegende ogen en oren die licht geven! Plus, met een hartvormige knop om interactieve gesprekken te starten, is dit de droom van elke gadgetliefhebber.

Kies tussen een betoverende paarse variant of een zonnige ‘coral’ editie. Met maar liefst 600 reacties en een scala aan modi, van dansfeestjes tot yoga-oefeningen, belooft de nieuwe Furby voor uren speelplezier zonder scherm. Ja, je hoort het goed: geen internet of bluetooth nodig, dus helemaal veilig voor de kleintjes.

De jongste hier heeft al een heus huisje gebouwd voor haar Furby. Bovendien kun je er zelf een ketting bij maken, met bijgeleverde kralen en het koord. Daarmee kun je zowel je fluffy vriendje als jezelf versieren. Met de pizzapunt die je aan de ketting kunt hangen kun je de Furby bovendien ook eten geven. Ik snap niet dat die ketting nog past, want wat heeft dat beestje een honger!

Het is tijd om je hart weer sneller te laten kloppen voor de terugkeer van een echte klassieker: Furby is helemaal terug van weggeweest!

Go or No Go

Dus, is het een go of no-go voor de nieuwe Furby? Wij zeggen volmondig: GO! Laat je betoveren door de nieuwe Furby en duik terug in de wereld van interactief speelplezier. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Furby familie – again!

Furby Facts


Lees ook: hatchimals

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.