10 jaar 11 jaar 12 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Boeken

{ Boek recensie } | De Waanzinnige Boomhut van 169 verdiepingen

Deze recensie beginnen wij met een dubbel gevoel. Een grote hiep hiep hoera, want er is weer een nieuwe Waanzinnige Boomhut!! Maar liefst 169 verdiepingen is de boomhut nu al groot. Je zou bijna denken: hoeveel verdiepingen kunnen er nog bij, voor de boom het niet meer houdt?! Nou, dat moeten Andy en Terry ook gedacht hebben, want helaas, helaas, helaas is dit de allerlaatste Waanzinnige Boomhut. Een einde van een tijdperk, mag je het wel noemen. Mijn kinderen zijn echt opgegroeid met deze boekenreeks. Bijna veertien jaar, bijna te oud voor deze boeken zou je misschien denken, maar ook deze nieuwe uitgave werd weer met veel enthousiasme ontvangen hier thuis! Dus, onze lach én een traan schuiven we even opzij, zodat we je alles kunnen vertellen over de nieuwste en tevens laatste 13 verdiepingen van de Waanzinnige Boomhut.

Deze recensie beginnen wij met een dubbel gevoel. Een grote hoera, want er is weer een nieuwe Waanzinnige Boomhut!! Maar het is de laatste!

13 delen

Maar liefst 13 boeken zijn er in de Waanzinnige Boomhut reeks verschenen. Wat mij betreft de allerleukste boekenreeks om compleet te hebben. Voor je kinderen, hun vriendjes, je toekomstige kleinkinderen…tijdloze boeken die bij iedereen zorgen voor een lach op het gezicht!
13 delen met iedere keer weer 13 nieuwe verdiepingen. Het zal geen toeval zijn dat het 13e deel ook tevens het laatste deel is, denk ik zo.

Alle gekheid op een stokje

Of beter gezegd, alle gekheid in een boompje. Want je vraagt je ieder boek weer af: hoe krijgen ze het verzonnen? De boomhut heeft er deze editie weer een feestelijke afdeling bij, namelijk Kerstland! Gezellig, want daar is het altijd kerst! Heel droog staat er dan ook in de tekening dat het nog ‘0 dagen voor kerst is’, want ja, het is elke dag kerst.
Dan hebben we nog een nieuwe aardappelaangedreven vertaalzender (handig, want die kan álles vertalen), een elektrische ponystal, een lawaaiverdieping, een hal vol lachspiegels en nog veel meer! Ik ga natuurlijk niet alles verraden, maar ik kan je zeggen, de creativiteit is er ook in dit boek weer niet minder om.
In het boek draait het natuurlijk om de 13 nieuwe verdiepingen. Alleen zijn ze er voor de hoogste verdieping nog niet helemaal uit wat dat moet worden. Gelukkig hebben ze een heel boek lang om daar over na te denken…..wat denk jij dat het wordt?

Deze recensie beginnen wij met een dubbel gevoel. Een grote hoera, want er is weer een nieuwe Waanzinnige Boomhut!! Maar het is de laatste!

Go or No Go

De Waanzinnige Boomhut is voor ons echt een boekenreeks waar de jongens enorm veel plezier aan hebben gehad. En regelmatig worden de boeken uitgeleend aan andere ouders met kinderen tussen de 6 en 13 jaar, zodat zij er net zoveel plezier aan kunnen beleven als wij.

De Waanzinnige Boomhut van 169 verdiepingen – facts

  • Aantal pagina’s: 288
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
  • Auteur: Andy Griffiths en Terry Denton
  • Vertaling: Edward van de Vendel
  • Verschijningsdatum: Februari 2024
  • Adviesprijs: € 17,99 en te koop via bol.com


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.