Blogtips

{ Review } | Trust ODY 2 toetsenbord en muis

Linda - Go or No Go

Werk jij net als ik regelmatig thuis? Hier werken zowel mijn partner als ik regelmatig thuis. Meestal niet tegelijkertijd, maar soms ook wel. Waar ik me dan het meeste aan stoor? Dat getik van het toetsenbord. Je herkent het vast wel dat sommige toetsenborden behoorlijk wat herrie maken. Elke toets hoor je, vre-se-lijk. Dat vind ik bij het toetsenbord wat ik zelf gebruik al niet fijn, maar laat staan bij zijn toetsenbord, dat enorm veel geluid maakt. Tijd voor verandering!

Ik mocht namelijk een stil toetsenbord en stille muis reviewen! Het gaat om de Trust ODY 2 toetsenbord en muis set. Deze set is om te beginnen draadloos, wat ik al een enorm pluspunt vind. Twee kabels minder die over mijn bureau lopen, heerlijk! Je koppelt de toetsenbord en muis namelijk beide met één dongle (usb-ontvanger). Zodra je de dongle in je laptop of computer doet, koppelen je toetsenbord en muis automatisch.

Werk jij net als ik regelmatig thuis? Dan is een stil toetsenbord onmisbaar. Wij hebben een review van de Trust ODY 2 toetsenbord en muis set

Stille muis

Dan het geluid wat de toetsen van het toetsenbord en de knoppen van de muis maken, want daar zijn we natuurlijk allemaal benieuwd naar!
We beginnen bij de muis en ik val maar direct met de deur is huis (ja, dat rijmt): Wat een fijne muis! Hij is compact, maar niet te klein en hij ligt lekker in je hand qua hoogte. En het belangrijkste: hij maakt inderdaad vrijwel geen geluid als je klikt. Je hoort een gedempt klik-geluid, wat ik nog niet eerder zo gehoord heb bij een muis. Echt een top ding!
De muis heeft trouwens ook een aan- en uitknop, zodat de batterij van de draadloze muis langer meegaat. Geen zorgen als je hem een keer vergeet uit te zetten trouwens: hij schakelt zichzelf in een slaapstand als je hem een poosje niet hebt gebruikt. Vervolgens springt hij vanuit die slaapstand direct weer aan bij je eerste keer klikken.
Tot slot kun je de snelheid van de cursor instellen met het knopje op de bovenkant van je muis. Handig, want de een zal juist blij worden van een zeer snel bewegende cursor, terwijl hij van de ander juist iets rustiger mag.

Werk jij net als ik regelmatig thuis? Dan is een stil toetsenbord onmisbaar. Wij hebben een review van de Trust ODY 2 toetsenbord en muis set

Stil toetsenbord

Dan over naar het toetsenbord. Ook het toetsenbord heeft inderdaad gedempte toetsgeluiden. Niet zo stil als de muis, maar dat kan natuurlijk ook niet. Je hoort uiteraard nog wel dat je op een toetsenbord aan het tikken bent, maar veel stiller dan dit wordt het niet gok ik!
Het toetsenbord is perfect qua breedte en kan, zoals je bij een toetsenbord ook mag verwachten, in hoogte versteld worden.
Verder zitten alle belangrijke functietoetsen en numerieke toetsen erop en kun je ook het toetsenbord, net als de muis, uitschakelen wanneer je hem niet gebruikt met een knopje rechtsboven op het toetsenbord.

Werk jij net als ik regelmatig thuis? Dan is een stil toetsenbord onmisbaar. Wij hebben een review van de Trust ODY 2 toetsenbord en muis set

Trust ODY 2 toetsenbord en muis set – Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.