Attractieparken

Compleet dagje uit met het hele gezin

pretpark

Wat is er nu leuker dan met het hele gezin naar een pretpark gaan, gelukkig zijn er in Nederland een aantal parken waar jong en oud kunnen genieten. Maar welke parken zijn dit, en wat is er precies voor kinderen en volwassenen te doen? Hieronder de 5 leukste parken in Nederland die geschikt zijn voor het hele gezin. Ben je als ouder niet echt een waaghals? Speel dan bij casino777 een leuk spel terwijl de kinderen genieten van de attracties.

De Efteling

Het pretpark in Nederland waar je niet omheen kunt, is ongetwijfeld de Efteling. Gelegen in Kaatsheuvel, het grootste pretpark van de Benelux. Verschillende achtbanen en andere leuke attracties in een 72 hectare groot park. Natuurlijk mogen we het sprookjesbos niet vergeten met verschillende sprookjes als het Meisje met de Zwavelstokjes en Sneeuwwitje. Miljoenen mensen trekken ieder jaar uit binnen- en buitenland naar dit attractiepark. Ben je door de poorten van de Efteling, dan stap je een geheel andere wereld in. 

Madurodam

Ontdek met het hele gezin Nederland in één dag. Op een schaal van 1:25 vind je in Den Haag Nederland in het klein. Jaarlijks komen er 600.000 bezoekers die het kikkerlandje in het klein willen zien. Het is niet alleen erg leuk om te zien, maar met de verschillende shows over de geschiedenis van Nederland ook nog eens erg leerzaam. Voor kinderen worden er speciale activiteiten georganiseerd. Ontdek de vele steden die zijn nagebouwd, en vergeet onze bekendste luchthaven van Nederland niet te bezoeken. Kijk je ogen uit, want alles is tot in detail nagebouwd.

Toverland

In het bruisende Sevenum in het zuiden ligt attractiepark Toverland. Geschikt voor het hele gezin, binnen en buiten zijn er verschillende attracties en activiteiten te doen. De geweldige houten achtbaan Troy en de Dwervelwind, een draaiende achtbaan. Naast de spectaculaire achtbanen zijn er ook nog genoeg attracties die wat rustiger zijn. De zes themagebieden zijn tot in het kleinste detail ontworpen, waarbij je even in een heel andere wereld bent. Omdat er binnen en buiten activiteiten zijn, is dit park ook geschikt wanneer het minder mooi weer is.

Slagharen

Sinds 1963 bestaat Slagharen, een sfeervol attractiepark wat je in Overijssel vindt. Cowboys en indianen zijn het thema van dit park. Maar liefst 30 attracties die geschikt zijn voor jong en oud, van het reuzenrad om even bij te komen tot de vrije valtoren voor een adrenalinekick. Slagharen had de eerste achtbaan met een looping in 1979, helaas is de Thundel Loop in 2016 afgebroken wegens ouderdom. Er is een nieuwe spectaculaire lanceer achtbaan Gold Rush voor teruggekomen met drie lanceringen. Ga je mee de wereld van het Wilde Westen verkennen?

Walibi Holland

Voor de waaghalzen is Walibi Holland geschikt. Gelegen in Flevoland en bekend om zijn achtbanen en andere spectaculaire attracties. Het park is 40 hectare groot en trekt elk jaar ongeveer 800.000 bezoekers. Goliath is een van de hoogste en snelste achtbanen in de Benelux. Untamed is een unieke achtbaan die geen enkel ander attractiepark heeft, een combinatie tussen een houten en een stalen achtbaan. De achtbaan gaat wel over de kop, durf jij in te stappen voor een uniek ritje?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.