Opvoeding & Ouderschap

Zo heb ik een betrouwbare oppas gevonden

Of het nou voor af en toe een avondje is, last-minute of op structurele basis: hoé fijn is het om een fijne oppas in te kunnen schakelen? Ik heb de tip voor alle ouders: via oppasplatform Charly Cares vind je oppassers in jouw buurt en bouw je zo makkelijk zelf een oppaspool. Ideaal!

1, 2, 3, aangemeld!

Download de app en maak makkelijk je profiel aan. Dat heb je binnen een paar minuten geregeld! Je vult wat meer informatie in over je kinderen, jezelf en je partner. Daarna kun je gelijk op zoek gaan naar een oppas die bij jouw gezin past. Ik zag direct veel oppassers die binnen een paar kilometer afstand wonen, super leuk! Ik heb er meteen een paar geselecteerd voor mijn aanvraag en binnen een half uur was mijn aanvraag geaccepteerd door één van deze oppassers.

Of het nou voor af en toe een avondje is, last-minute of op structurele basis: hoé fijn is het om een fijne oppas in te kunnen schakelen?

Veiligheid en betrouwbaarheid staat op nummer één

Bij Charly Cares staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. Elke Angel wordt door het team van Charly Cares persoonlijk gecheckt bij aanmelding en levert minstens twee referenties aan van gezinnen waar ze eerder hebben opgepast. Na elke oppasdienst kun je als ouder de Angel beoordelen in de Oppas App. Deze rating houdt Charly Cares constant in de gaten en de reviews zijn ook inzichtelijk voor andere ouders. Geruststellend om te lezen, maar vooral heel leuk om zo iets meer over de Angel te weten te komen!

Makkelijk in contact met de oppas

Na het vinden en boeken van de oppas, kom je makkelijk in contact door middel van de chat. Hier vertel ik bijvoorbeeld wat meer over de inhoud van de oppasdienst of wat mijn kids leuk vinden om te doen. Het is voor zowel mij als de oppas fijn om alvast wat contact te hebben, dat schept ook vertrouwen. Ook tijdens de oppasdienst hebben we wat berichtjes gestuurd, zo liet de oppas bijvoorbeeld weten dat de kids lekker lagen te slapen. Heel fijn!

Of het nou voor af en toe een avondje is, last-minute of op structurele basis: hoé fijn is het om een fijne oppas in te kunnen schakelen?

Betaling, zo geregeld

Tijdens de oppasdienst maak je gebruik van een handige timer in de app. De timer start vanzelf aan het begin van de boeking en moet jij alleen even stoppen wanneer de oppas vertrekt. Zo wordt de betaling direct en eenvoudig in gang gezet, geen onderling gedoe.

Probeer het ook eens uit!

Dus, probeer het ook eens uit! Vind een leuke oppas in jouw buurt en ga zorgeloos naar je afspraak, werkdag of date night. Dikke aanrader vanuit mij!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.