10 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Play-Doh Busy Chefs Restaurant – Klei speelset

Iris

We hebben de afgelopen jaren al heel wat uurtjes met klei gespeeld. Het is en blijft leuk om mee te spelen en het is van jongs af aan al erg leuk om te ontdekken wat je allemaal met klei kan doen. De verschillende kleuren spreken vaak gelijk al aan en ook de structuur is heel bijzonder. Het is zacht, je kan er in duwen en het voelt koud aan. En hoe vaker je er mee speelt, hoe meer je gaat ontdekken. Kneden, rollen, figuren maken, de kleuren met elkaar mengen. Het is heerlijk om te zien hoe kinderen zich met klei kunnen vermaken en de leukste creaties maken.

Play-Doh Play-Doh Kitchen Creations Busy Chef’s Restaurant

Ik weet nog goed dat ik bij de kringloopwinkel Play-Doh kleivormpjes vond en vanaf toen zijn we iedere week wel gaan kleien. Geleidelijk kwamen er veel meer leuke Play-Doh sets bij en vanaf vandaag is het tijd om het uit te breiden met de toffe Play-Doh Kitchen Creations Busy Chef’s Restaurant-speelset. De Kitchen Creations Busy Chef’s Restaurant-speelset is een restaurant keukentje om zelf aan de slag te gaan met het maken van de lekkerste gerechten. We vertellen jullie er graag meer over, dus mocht je het net als ons ook erg leuk vinden om met klei te spelen, lees dan gezellig verder.

Begin je eigen restaurant

Met het Play-Doh Kitchen Creations Busy Chef’s Restaurant-speelset kun je je eigen restaurant beginnen. Met de speelset maak je zelf pizza’s, fruitsalades, koekjes en allerlei andere gerechten. In de set zijn vier verschillende stempels te vinden die je aan de Restaurant-speelset vast kan maken en waar je vervolgens mee kan stempelen. Superleuk om te doen, want hiermee krijg je echt het “restaurant-gevoel”. Ook zitten er vier borden bij met daarop voedsel afgebeeld dat je zelf met de klei kan maken. Aan allerlei soorten eten is gedacht. En om het helemaal compleet te maken zit er een heel leuk menubord bij en handige keukenaccessoires als een spatel, deegroller en een handig lepeltje.

Met het Play-Doh Kitchen Creations Busy Chef's Restaurant-speelset kun je je eigen restaurant beginnen. Met de speelset maak je zelf eten!

Maar een Play-Doh speelset is natuurlijk niet compleet zonder klei. In de speelset zitten vijf potjes met Play-Doh klei in kleuren die nodig zijn om de gerechten mee te maken (geel, rood, groen, blauw en bruin). Het is de klei die je van Play-Doh gewend bent en dat lekker kneedbaar is. Alle wat je nodig hebt om jouw eigen restaurant te beginnen zit in het pakket.

Go or No Go

Kinderen vinden het geweldig om rollenspellen te spelen. Naast kleien vinden wij het ook erg leuk om met het speelkeukentje te spelen. De combinatie van klei en het spelen met jouw eigen restaurant is dan ook meer dan leuk! Daarnaast vind ik het ook handig dat je de Play-Doh Kitchen Creations Busy Chef’s Restaurant-speelset met twee kinderen tegelijk kan spelen. Er kan namelijk aan beide kanten gespeeld worden en er zit genoeg in het pakket om samen de lekkerste dingen te maken. En mama en papa zitten klaar om de gerechten opgediend te krijgen. Het is een erg leuk pakket en heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt.
Een klein nadeel vinden we de hoeveelheid klei dat bijgeleverd wordt. Er zitten vijf potjes Play-Doh klei bij. De kleuren zijn perfect om de gerechten mee te maken, maar aangezien er zo veel leuke mogelijkheden bij dit keukentje zijn, heb je al vrij snel te weinig klei. Een beetje een luxe probleem en een probleem dat gemakkelijk op te lossen is. De klei is namelijk ook gewoon los te koop. Het kan niet anders dan dat wij hier nog heel veel speelplezier van gaan beleven. Perfect als cadeau tijdens de feestdagen en om heerlijk mee te spelen tijdens de koude en regenachtige maanden.

Met het Play-Doh Kitchen Creations Busy Chef's Restaurant-speelset kun je je eigen restaurant beginnen. Met de speelset maak je zelf eten!

Play-Doh Busy Chefs Restaurant Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.