10 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Bouw & Constructie

{ Review } | Marble Rush: Space Magnetic Mission Set XL300E van VTech

De Nijhofjes

De feestdagen staan weer voor de deur en misschien ben jij, net zoals ik, nog steeds op zoek naar dat ene perfecte cadeau voor je (klein)kind. Misschien heb ik wel de oplossing voor je probleem! Wij hebben namelijk de Marble Rush: Space Magnetic Mission Set thuis gekregen voor een review, dus we gingen hem uitgebreid testen! Of het ook wat voor bij jullie thuis is? Lees snel verder…

Marble Rush: Space Magnetic Mission Set

In december 2021 hebben wij al eens eerder iets van Marble Rush mogen testen en dat was het eerste jaar dat VTech met dit soort knikkerbanen uitkwam. Nu zijn we 2 jaar verder en zijn er wat vernieuwingen bijgekomen in de nieuwe sets. Er zijn, met dit jaar erbij, 8 verschillende set beschikbaar. Een nieuwe toevoeging in deze nieuwe set zijn de magnetische onderdelen en magnetische balletjes. Deze brengen een geheel nieuwe dimensie aan het knikkeren.

In elkaar zetten

Je koopt niet een kant-en-klare knikkerbaan. Elke set bestaat uit losse delen die je volgens een handleiding kunt bouwen in verschillende banen. Kleine tip: online staan nog veel meer ideeën wanneer je het zelf lastig vindt iets te bedenken. Je kan kan natuurlijk helemaal zelf een baan bouwen om daar me te gaan spelen. Het bouwen is eigenlijk al deel van het speelproces natuurlijk.

Combineren

Een van de grote krachten van deze sets is dat alles te combineren is met de andere sets. Wij hebben bijvoorbeeld nog een vorige VTech Marble Rush set en al die delen zijn weer te gebruiken om een megabaan te gaan bouwen. Dit is vooral voor de iets oudere knikkeraar, want een goed rollende baan bouwen vraagt wel wat inzicht dat sommige jongere bouwers wellicht nog niet helemaal ontwikkeld hebben. Leuk ook voor papa en mama!

Go or No Go

Na het samen bouwen en spelen van en met deze set met mijn kids kan ik niet anders dan hier een dikke GO voor te geven. Kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar kunnen uren zoet zijn met Marble Rush. Heb je al een set in huis? Dan een dubbele GO, want je hebt niet dubbel zo veel plezier, maar wel 3 keer zo veel plezier wanneer je het allemaal combineert!

Marble Rush: Space Magnetic Mission Set XL300E Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.