3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Het Cruiseschip van Peppa Pig

Iris

Heb je jonge kinderen, dan kan het niet anders dan dat je Peppa Pig kent. Dit vrolijke varkentje beleeft veel avonturen met haar familie en vriendjes en is ook bij ons thuis erg populair. Stiekem betrap ik mijzelf er wel eens op dat ik een van de korte liedjes in het televisie-programma aan het meezingen ben. Het is zo aanstekelijk.

Overal Peppa Pig!

En naast dat Peppa Pig op tv te zien is, is er ook nog eens erg veel leuk speelgoed van te krijgen. Denk aan spelletjes, knutselspullen, knuffels en speelhuisjes. Vooral deze laatste heeft bij ons al voor heel veel speelplezier gezorgd. Maar vanaf vandaag wordt onze Peppa Pig collectie verder uitgebreid met een groot cruiseschip. Dit cruiseschip is ook in een van de tv-afleveringen te zien, dus daarom is het extra leuk om nu ook ons eigen schip in huis te hebben. We laten hem graag aan jullie zien, vertellen jullie er alles over en natuurlijk laten we weten of het Cruiseschip van Peppa Pig een “go” of een “no go” is.

Het cruiseschip van Peppa Pig

Het cruiseschip van Peppa Pig is een grote speelboot waar je erg veel speelplezier van kunt hebben. Het bevat 13 leuke accessoires en 3 figuurtjes die ervoor zorgen dat kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Het Cruiseschip kan open, bevat drie verdiepingen en ook zitten er in het schip al een aantal accessoires verwerkt. Aan alles is gedacht om de cruisevakantie van Peppa en haar familie helemaal compleet te maken.

peppag

Onze eerste indruk

Het kon niet anders dan dat het Cruiseschip een grote aanwinst zou zijn. Bij het zien van de verpakking gingen er hier al gelijk oogjes stralen en konden ze vervolgens niet wachten om de doos open te maken. Allereerst komen er enorm veel leuke accessoires uit de doos. Het lijken allemaal wel kleine cadeautjes. Van een ligbed voor op het dek van het cruiseschip tot een klein multifunctioneel bootje dat je ook weer op het cruiseschip kan bevestigen.
Vervolgens komt er een groot stickervel tevoorschijn waarmee je het schip nog mooier kan maken. En tenslotte komt dan, eindelijk, het grote cruiseschip van Peppa Pig uit de doos. WAUW! Hij is zo leuk! Gelijk worden we nieuwsgierig naar de binnenkant.
Ook de binnenkant is erg leuk. Er zitten verschillende ruimtes in, zoals een eetkamer, een theater, een cafetaria en een slaapkamer. De 3 figuurtjes die in de doos zitten zijn; Peppa Pig, Rohan Neushoorn en Kapitein Otter. Deze figuurtjes zijn beweegbaar en 7,5 cm groot. Het is een groot pluspunt dat er in deze speelset nieuwe figuurtjes zitten dan in de andere speelsets van Peppa Pig.

Go or No Go

Eten, slapen, zonnen, in de ballenbak of gewoon zwemmen in de zee, alles is mogelijk tijdens het reisje op het cruiseschip. Het is geweldig om te zien hoe mijn kinderen er helemaal in op gaan en hun eigen fantasie de loop laten. Ze kunnen er heerlijk samen mee spelen, omdat ieder z’n eigen speelfiguurtje heeft.
En zijn ze even uitgespeeld, dan kun je het schip gemakkelijk dichtklappen, met daarin de accessoires en figuurtjes. Zo blijft alles goed bij elkaar en kan het gemakkelijk opgeborgen of weer erbij gepakt worden.
Het komt vast niet als een verrassing als wij vertellen dat we Het Cruiseschip van Peppa Pig een grote “go” vinden. Het zorgt voor eindeloos speelplezier, het is van goede kwaliteit en wat ons betreft ook een aanrader als cadeau voor de feestdagen.

Het Cruiseschip van Peppa Pig Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.