3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | BABY born Sister Stylinghoofd – Kaphoofd

Wij kregen de BABY born Sister Stylinghoofd voor een review en zijn er met veel plezier mee aan slag gegaan. Het was een groot feest
Linda D

Het is een droom van heel veel kindjes: een prachtig poppenhoofd, met superzacht, lang en dik haar om te borstelen en te stylen. Wij kregen de BABY born Sister Stylinghoofd voor een review en zijn er met veel plezier mee aan slag gegaan. Het was een groot feest, kan ik je alvast verklappen!

BABY born Sister Stylinghoofd

Deze stylinghoofd-set van BABY born biedt tal van mooie, uitdagende en creatieve opties. Wanneer je kindje met deze hoofdset speelt, waant ze zich in een rol van kapster, visagist of zelfs een modeontwerper.
Bij deze set zit een heel snoezig make-up setje waarmee je het poppenhoofd kunt opmaken of misschien zelfs schminken? Alle make-up is achteraf goed afneembaar, dus je kunt er keer op keer mee aan de slag. Er kan niet gegarandeerd worden dat het enkel bij de pop blijft, want wellicht mag mama ook wel even model komen zitten voor een nieuwe look?!

Goede kwaliteit haren

Het haar van dit stylinghoofd is voelbaar van hoge kwaliteit. Wanneer je de haren borstelt, komen er geen haren los en blijven er dus geen haren achter in de borstel of op tafel. Persoonlijk vind ik dat toch wel een groot pluspunt. De haren zijn heel dik en dat maakt dat je er echt veel leuks mee kunt doen.

Wij kregen de BABY born Sister Stylinghoofd voor een review en zijn er met veel plezier mee aan slag gegaan. Het was een groot feest

Mooi los haar, een staart, een vlecht, knotjes: noem maar op! Bij de set zitten vier elastiekjes, vier clips en 8 klemmetjes. Daarnaast een fijne haarborstel. Deze borstel ligt ideaal in de kinderhand en is hierdoor fijn te gebruiken. Daarnaast vind je in deze set ook nog een roze tiara. De finishing touch voor deze prachtige prinses!

Wat Sofie ook ontzettend leuk vindt, zijn de losse “diamanten”. Daarvan vind je er 14 in de set en hiermee kun je de top versieren, de tiara en zelfs oorbellen in doen. Helemaal bling en kleurrijk! De pop is 27 cm en wordt geadviseerd vanaf drie jaar. Dit is een prima adviesleeftijd denken wij.

Go or No Go

Belangrijk om te vermelden is dat de make-up geschikt is voor de kinderhuid en dat je je geen zorgen hoeft te maken wanneer jouw kindje op haar eigen huidje de creativiteit de vrije loop laat.
Met behulp van deze totale set inclusief accessoires stimuleer je de verbeelding en daarbij de creativiteit van je kind. Op en top vertroetelen, mooi maken en telkens weer opnieuw creaties bedenken. Sofie heeft een moeder die er ook dol op is, dus stiekem doe ik net zo lief met haar mee. Heerlijk samen tutten. Mijn droom en Sofie geniet er ook zichtbaar van. Wij geven het BABY born Sister Stylinghoofd een overduidelijke GO!

Wij kregen de BABY born Sister Stylinghoofd voor een review en zijn er met veel plezier mee aan slag gegaan. Het was een groot feest

BABY born Sister Stylinghoofd Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.