3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | BABY born broer en Zus Play & Style

Linda D

Een pop die je in allerlei houdingen kunt buigen, met supercoole kleding en een prachtige bos haren die je kunt borstelen en versieren met de meest toffe accessoires. Dat klinkt voor menig poppenliefhebber toch helemaal geweldig. BABY born heeft een nieuwe lijn met “broer en zus” poppen voor de kleine BABY born: Play & Style. Het broertje staat nog op het verlanglijstje van Sofie, maar de grote zus heeft ze al gekregen!

BABY born broer en zus Play & Style

In deze nieuwe serie vind je drie poppen: 1 broer en 2 verschillende grote zussen. De ene zus heeft blond haar en de andere zus heeft bruin haar. Uiteraard verschilt ook de kleding die de twee zussen aan hebben. Sofie kreeg de zus met lange bruine haren en ik kan je vertellen: het is echt een prachtige pop.
Met haar 43 cm is ze lekker groot en dat maakt het spel des te realistischer. Wat ons ook direct opviel was de beweeglijkheid van de pop! Je kunt haar in ontzettend veel posities plaatsen en door haar tule rokje lijkt het dan net of ze aan het dansen is. Een spel waar Sofie maar wat graag aan deelneemt en zo werden de meest lenige poses al snel aangenomen. De schouders, de ellebogen, de knieën, de heupen en het hoofd kunnen namelijk bewegen! Ze heeft schattige schoentjes aan en met een beetje hulp kun je haar op die manier laten staan.

BABY born heeft een nieuwe lijn met “broer en zus” poppen voor de kleine BABY born: Play & Style. Lees onze review van deze poppen.

Accessoires voor de BABY born broer en zus Play & Style

Deze zus heeft lange bruine haren en een speelse pony. In de doos zitten allerlei accessoires waarmee jouw poppenmoeder of poppenvader hier telkens weer een andere look aan kan geven! De pop wordt namelijk geleverd inclusief haarborstel, twee spiraalvormige elastiekjes, twee haarclips (welke makkelijk in het haar te bevestigen zijn), twee clips met gekleurde haarstrengen en twee armbandjes. En dat laatste is dus een erg leuk detail! Het is namelijk een armband voor de pop, maar ook eentje voor het kind. Dat vind ik echt heel erg schattig.

BABY born beschrijft ook dat het spel met onder andere deze poppen, en mogelijk gecombineerd met andere poppen, de verbeelding stimuleert en dat kinderen op deze manier spelenderwijs verantwoordelijkheid, communicatie en empathie ontwikkelen. Ik denk inderdaad dat dat precies is wat er gebeurt tijdens het spelen met deze toffe zus en haar broertjes en zusjes. Mooi toch?

BABY born heeft een nieuwe lijn met “broer en zus” poppen voor de kleine BABY born: Play & Style. Lees onze review van deze poppen.

Go or No Go

Alle BABY born kleding en accessoires uit de BABY born collectie voor poppen van 43 cm passen ook dit leuke meisje. Mocht je die al in huis hebben, kan er lekker verkleed worden en zo niet, dan is het wellicht een leuke aanvulling op het verlanglijstje of op het wensenlijstje voor bijvoorbeeld een verjaardag.
De haren van de pop laten zich makkelijk kammen en met de accessoires kun je hele leuke haarstijlen verzinnen. Hier heeft Sofie wel nog een handje hulp nodig, maar dat is juist heel erg leuk om samen te doen. De grootte van 43 cm en de beweeglijkheid maken het spel meer realistisch en nodigen uit tot het aannemen van allerlei poses. Zo bleek hier.
Een GO voor BABY born en een GO voor deze leuke zus!

BABY born broer en zus Play & Style Facts


Lees ook: BABY born Stylinghead





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.