12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar Game reviews Gastblog

{ Game Review } | Elden Ring

De Nijhofjes

Ben je op zoek naar een game met wat meer spanning? Dan is Elden Ring misschien wel wat je zoekt voor jezelf of voor je al wat oudere kind. Want dit is absoluut niet voor de jongere gamers. Ook niet voor de Animal Crossing gamers onder ons trouwens, want dit is wel even iets anders. Voor wie Elden Ring wel wat is? Lees snel verder…

Ben je op zoek naar een game met wat meer spanning? Dan is Elden Ring misschien wel wat je zoekt voor jezelf of voor je al wat oudere kind.

Even op onderzoek uit

Elden Ring is al een poosje uit en dat bood mij de kans om even te kijken op het internet om te zien wat de algemene indruk is. Zelf ben ik er al over uit: hij is moeilijk. Ik hou best wel van een uitdaging en om de 2 minuten saven vind ik onzin. Maar dit spel is een niveau apart. Om ook even wat gegevens te geven om dit te onderbouwen: slechts 54% van alle gamers die dit spel starten, lukt het om de 1e eindbaas te verslaan. In totaal zijn er trouwens 123 verschillende bazen en 18 daarvan zijn eindbazen. Het spel is dus groot. Erg groot.

Ben je op zoek naar een game met wat meer spanning? Dan is Elden Ring misschien wel wat je zoekt voor jezelf of voor je al wat oudere kind.

Elden Ring

Wat voor soort spel is Elden Ring eigenlijk? Het is een third-person, open world game waarbij je op zoek moet naar betere uitrusting, levels moet stijgen en kiezen in wat voor stijl je wilt vechten. Wil je sluipen? Of ben je meer een wandelende tank? Je kan ook voor een magiër kiezen of een combinatie van verschillende stijlen. Welke type je ook bent, je moet veel rond lopen in een gigantische open wereld waar je soms ook wel eens monsters tegen komt die veel te sterk zijn voor het niveau waar jij op zit. Eerst sterker worden en later terug komen dus.

Go or No Go

Voor de gemiddelde gamer is dit spel echt te hoog gegrepen om helemaal uit te spelen. Of om de eerste baas te halen…Voor de familie gamers onder ons is het dus geen aanrader. Ben je echter een goede gamer met veel doorzettingsvermogen? Dan zou het wel een spel voor jou kunnen zijn. Om het nogmaals goed te benadrukken… Dit spel is heel moeilijk, dus weet waar je aan begint!

Elden Ring Facts

  • Leeftijd: vanaf 16 jaar (PEGI 16)
  • Genre: Open world / RPG
  • Console: Xbox en Playstation
  • Taal: Engels
  • Releasedatum: Februari 2022
  • Adviesprijs:  49.95 en te koop bij bol,
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.