Kerst

Fijne tips voor de perfecte kerst outfit

Om te zorgen dat jij straalt tijdens het kerstdiner, heb ik een aantal leuke tips voor de perfecte kerst outfit.

Hoe leuk en gezellig kerst ook is, het levert zo af en toe ook de nodige stress op. Vaak moet er een heel kerstdiner gepland worden, moet je op zoek naar leuke kerstcadeaus en uiteraard wil je er tijdens de feestdagen er ook nog eens op je allerbeste uitzien. Meestal haal je toch je mooiste jurk uit de kast, combineert deze met feestelijke sieraden en je neemt iets meer tijd om in de spiegel te kijken dan gebruikelijk. Om te zorgen dat jij straalt tijdens het kerstdiner, heb ik een aantal leuke tips voor de perfecte kerst outfit.

Trek kleding aan waar jij je goed in voelt

Laat ik maar met de belangrijkste tip beginnen, trek namelijk kleding aan waar jij je goed in voelt. Draag jij kleding waar jij je oncomfortabel in voelt, grote kans dat je dit ook uitstraalt en dat is vooral voor jezelf erg zonde. Hou je niet zo van jurkjes, maar wordt er toch verwacht dat je in iets feestelijks verschijnt, koop dan bijvoorbeeld een broekpak of ga voor een nette top met pantalon. Vind je het wel leuk om een jurkje te dragen, maar voel jij je wat onzeker wat betreft je figuur, draag dan corrigerend ondergoed. Dit kan je nét wat meer zelfvertrouwen geven en geloof me, hier word je meteen een stuk mooier van! Wist je trouwens ook dat er corrigerend badkleding bestaat, bijvoorbeeld een corrigerend badpak, ideaal als je graag zwemt, maar je iets zekerder wilt voelen.

Kies voor feestelijke kleuren

Wil je echt stralen tijdens het kerstdiner of een ander leuk feestje, durf dan wat kleur toe te voegen aan je outfit. Ga voor een mooie jurk in een opvallende kleur, of pak het iets subtieler aan en draag schoenen in een accent kleur. Feestelijke kleuren die passen bij de feestdagen zijn natuurlijk o.a. rood, groen en goud, maar ook roze en paarse tinten zijn helemaal perfect! Natuurlijk is het belangrijk dat de kleur goed bij je past. Experimenteer met verschillende kleuren en beoordeel in de spiegel welke kleur het meest flatterend voor je is.

Voeg wat glans en glitters toe

Een kerst outfit zonder glans en glitters kan natuurlijk niet, echter als het niet je ding is moet je het vooral weglaten. Natuurlijk hoef je ook niet volledig in het glitter te gaan, je kunt glitters en glans ook heel subtiel toepassen. Koop bijvoorbeeld een riem met een glittertje of een glans, draag een mooie statement ketting, of kies voor glimmende hakken onder je outfit. Een beetje glitter en glans zorgt zeker voor een feestelijke look en zelfs de meest “saaie” outfits kun je hiermee opleuken.

Maak de outfit af met de juiste accessoires

Heb je niet zo veel zin of heb je de middelen niet om een compleet nieuwe outfit aan te schaffen, kijk dan wat je nog in de kast hebt hangen. Bekijk welke kledingstukken geschikt zijn en maak je outfit feestelijker door het toevoegen van mooie accessoires. Bij de meeste winkelketens kun je tegenwoordig veel betaalbare items vinden waarmee je in een handomdraai je outfit kerstproof kunt maken. Koop bijvoorbeeld een paar feestelijke oorbellen, draag een leuk klein tasje en maak het af met opvallende hakken onder je outfit.

De perfecte kerst outfit is vooral geslaagd wanneer jij je er goed en comfortabel in voelt. Dus draag geen hakken wanneer je dit nooit doet en trek ook vooral geen kledingstukken aan waar jij je niet prettig in voelt. Uiteindelijk is comfort ook erg belangrijk, óók tijdens de feestdagen. Met wat glitter en glans, wat kleur en het toevoegen van de juiste accessoires kun je in principe elke outfit omtoveren tot een kerstproof outfit!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.