Huis & Tuin

Een op maat gemaakt tafelblad

een op maat tafelblad

Ken je het gevoel dat je precies in je hoofd weet hoe je het eruit wilt laten zien, maar in de winkel kan je het maar niet vinden? Dat is vanaf nu verleden tijd! Met een op maat gemaakt tafelblad kan je precies aangeven wat je in gedachten hebt en zij voeren dat voor je uit. Het kan in alle verschillende vormen en maten en ze hebben verschillende diktes wat het mooiste bij je ontwerp past. En ook hebben ze verschillende soorten materiaal waardoor het zelfs nu mogelijk is om een op maat gemaakt tafelblad voor buiten te laten maken. Zodat je straks heerlijk kan genieten van je kopje koffie terwijl je aan je prachtige tafel in het zonnetje zit. Maar als ik nu naar buiten kijk en zie hoe de hagelsteentjes naar beneden komen begrijp ik dat je daar nog even niet aan denkt dus laten we eerst kijken wat er binnen allemaal mogelijk is. En geloof me, dat is veel, heel veel.

In elke plek in je huis past nu een tafel

Je hebt bijvoorbeeld aan prachtige lange eettafel in gedachten, maar eigenlijk zou het wel het mooiste zijn als het doorloopt tot net zo lang als je keukeneiland of wat dacht je van een ronde tafel die precies in dat ene hoekje van je huis past zodat het er perfect uitziet. De keuzes zijn oneindig, het enige wat je hoeft te doen is te bedenken hoe je het graag zou willen hebben. Met op maat gezaagde tafelbladen kun je alle kanten op. Sommige woningen hebben namelijk erg rare hoeken, waar je niet zoveel mee kunt. Met de hulp van een meubelmaker kun je hier goede oplossingen voor bedenken.

Een bescherming voor je tafelblad

Heb je een mooie houten tafel gekocht, maar ben je bang dat daar schade of kringen op komen? Met een doorzichtige tafelbeschermer kan je dat mooi over je blad heen plaatsen waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor kringen of schade. Het is echt de perfecte oplossing voor de kinderen in huis of als je ’s avonds een heerlijk glas wijn op tafel zet en je geen onderzetters meer op tafel hoeft te plaatsen. Met dit op maat gemaakte tafelblad blaas je je interieur een nieuw leven in.

Zelf je eigen bureaublad ontwerpen

Tegenwoordig waar er steeds meer mensen aan het thuis werken zijn, is het ook ideaal om een mooi bureau in je kamer te hebben wat helemaal past bij je interieur in huis.

Vaak horen we dat mensen het niet mooi vinden om een bureau in de huiskamer te plaatsen of verstoppen het in de hoek van de kamer. Met een prachtig bureaublad die je helemaal zelf hebt ontworpen wordt jouw bureau juist een eyecatcher in je woonkamer. Of is het onderstel nog in een prima staat, maar baal je van de plekjes op je bureaublad? Ook deze maken zij speciaal op maat waardoor je die zo over je huidige bureaublad kan plaatsen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.