0 jaar 1 jaar 2 jaar

Cadeautip voor een baby: Geef babysieraden cadeau

De maand december is bij uitstek de maand waarin we onze naasten verwennen. Ik heb bij deze alvast een tip voor baby's: babysieraden!
Linda D

De maand december is bij uitstek de maand waarin we onze naasten verwennen en verrassen met cadeautjes. Voor jong en oud kan het soms wel een zoektocht zijn. Met name voor de kindjes kan het een uitdaging zijn, omdat ze al volop zijn verwend door de goedheiligman en dan is meer speelgoed niet altijd nodig. Ik heb bij deze alvast een feestelijke tip voor baby’s: babysieraden!

De mooiste babysieraden vind je wat mij betreft bij Kayasieraden.nl. In deze shop kun je werkelijk van jong tot oud de mooiste sieraden vinden en krijg je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. In het verleden heb ik al eens vaker geshopt bij deze webshop en dit was een groot succes. Toen heb ik mijn vriend verrast met een armband! Dit keer deed ik in mijn speurwerk in de categorie baby’s en dus ging ik op zoek naar baby sieraden.

De mooiste sieraden voor baby’s

Een goede vriendin van me is onlangs bevallen van haar tweede kindje en een sieraad voor haar kleine meisje leek me een heel dierbaar cadeau. Mede doordat het haar twee kindje is en ze dus al volop voorzien is van speelgoed en andere praktische babyspulletjes. En wat een dosis aan schattigheid kun je dan shoppen! Ieniemienie armbandjes met lieveheersbeestjes, gekleurde geboortesteentjes (TIP!) en bedeltjes. Zo zoet en zo mooi. Veel is zowel in het zilver, rosé of goud verkrijgbaar. Zelf draag ik gouden sieraden, maar voor de kleintjes gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar zilver.

Naam graveren

Een sieraad wat bij uitstek geschikt is als geboorte cadeau is het babyarmbandje met naam. De combinatie van een graveerplaatje met daarin de naam gegraveerd en daarnaast een geboortesteen vind ik echt een topcadeau. Iedere maand heeft namelijk zijn eigen geboortesteen, met een speciale betekenis. Al vanaf 14,90 zijn er baby armbandjes te koop, dan heb je een prachtig parelarmbandje. Vanaf 24,90 vind je zilveren, gouden en rosékleurige armbandjes en vanaf 28,90 kun je ze laten personaliseren. Dat zijn wat mij betreft fijne prijzen voor een heel speciaal cadeau. Je kiest dus zelf de stijl en de tekst en Kaya Sieraden maakt er een mooi cadeau van, welke ook standaard wordt geleverd in een mooie cadeau verpakking. Niet alle ouders laten hun baby’tje al direct een sieraad dragen en ook daarvoor is de cadeauverpakking natuurlijk heel prettig. Een veilige plek om het te bewaren tot het juiste moment. De meeste armbandjes zijn overigens verstelbaar en daardoor kan het kindje er echt jaren mee doen. Sofie wordt nu bijna drie, maar draagt haar gekregen baby armbandje heel erg graag.

Veilig

Tot slot vind ik het belangrijk om te vermelden dat Kaya Sieraden beschrijft op de website dat de babysieraden veilig zijn om te dragen. Sterke draden, sterke slotjes en een persoonlijke controle voor verzending. Veiligheid staat dus hoog in het vaandel en dat is ook de reden dat ze voor deze leeftijd geen kettinkjes te koop hebben, enkel de armbandjes.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.