10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 8 jaar 9 jaar Boeken

{ Boek Recensie } | Bunnie VS. Monkie en de Supersonische Maki!

Linda - Go or No Go

En daar hebben we alweer deel 4 van Bunnie VS. Monkie! Ook in dit boeken nemen Bunnie, Monkie en natuurlijk Stinkie het Stinkdier je mee in hun avonturen. Waar deel 4, De Supersonische Maki, over gaat, vertellen we je in deze recensie.

Bunnie VS Monkie

Denk je nu, Bunnie wie? Dan heb je iets gemist, want deze boeken zijn enorm populair onder kinderen! Maar dat geeft niet, want we vertellen je natuurlijk graag even kort iets over Bunnie en Monkie? In Nederland is in mei 2023 het eerste deel verschenen en sindsdien zijn er al bijna 10.000 boeken verkocht! In juni is het tweede deel uitgekomen, in september het derde deel en inmiddels zijn we aangekomen bij het vierde (en zeker niet laatste) deel! De serie gaat over een hilarische vete tussen het aapje en het konijn.

En daar hebben we alweer deel 4 van Bunnie VS. Monkie: De supersonische maki! Ook in dit boeken nemen Bunnie, Monkie en natuurlijk Stinkie

Bunnie VS. Monkie 4 – de Supersonische Maki!

In het vierde deel zien we behalve Bunni, Monkie en Stinkie ook Wienie de eekhoorn weer terug. Verder komen we Big en Actiebever tegen en natuurlijk Kami, een nieuw vriendje dat ze in dit boek wat beter gaan leren kennen.
Kami is mega snel en zorgt met haar snelheid voor flink wat chaos in het bos. En als je de vorige boeken gelezen hebt, weet je natuurlijk dat het in dat bos al niet heel rustig was door toedoen van Stinkie de uitvinder. Maar wordt Kami een vijand, of sluit hij zich juist aan bij het team van Bunnie en Monkie?

Als je begint met een Bunnie VS. Monkie boek, dan weet je vooraf al dat je bizarre dingen tegen gaat komen. Het ‘hoe-verzin-je-het-gehalte’ is in deze boeken altijd enorm, maar dat maakt ze juist zo fantastisch om te lezen voor kinderen. De boeken lezen heerlijk weg. Dat komt door de prachtige graphics, de knotsgekke teksten en ook de manier waarop die teksten zijn afgebeeld. Dikgedrukt, onderstreepte, enzovoorts; alles door elkaar en dat maakt het alleen nog maar vrolijker.

En daar hebben we alweer deel 4 van Bunnie VS. Monkie: De supersonische maki! Ook in dit boeken nemen Bunnie, Monkie en natuurlijk Stinkie

Gekkigheid!

Zelf wegen aanleggen (want dat mag volgens artikel B van het handvest voor infrastructurele planning uit 1987, geschreven door Monkie), emo-gelei (watn emo-gelei voelt echte moties), een retesnelle Maki en een vermenigvuldiger die voor duizenden donuts zorgt: het zijn maar wat voorbeelden, want op bijna iedere bladzijde komt er wel weer iets nieuws voorbij!

En daar hebben we alweer deel 4 van Bunnie VS. Monkie: De supersonische maki! Ook in dit boeken nemen Bunnie, Monkie en natuurlijk Stinkie

Go or No Go

Ik vind het bij ieder boek weer bewonderenswaardig dat de schrijver van deze boeken iedere keer weer zoveel nieuwe dingen weet te verzinnen. De creativiteit van de schrijver is echt oneindig en dat zie en lees je terug in de boeken. Vindt jouw kind chaotische, gekke, maffe boeken leuk? Dan kun je niet anders dan een Bunnie VS. Monkie boek cadeau doen! Het is niet perse nodig om de vorige delen eerst te lezen, maar het maakt het wel nóg leuker.

Bunnie VS. Monkie en de Supersonische Maki Facts

 • Auteur: Jamie Smart
 • Vertaling: Leonie Hardeman
 • Uitgever: Gottmer
 • Verschijningsdatum: november 2023
 • Aantal bladzijdes: 240
 • Categorie: Graphic novel
 • Type: Hardcover
 • Adviesleeftijd: Vanaf 8 jaar
 • Prijs: 16,99 en te koop bij bol
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.