Sinterklaas

Winnen: Video van Sint editie 2023!

KirstenR
Laatste berichten van KirstenR (alles zien)

Het is eind oktober en hier in huize Sloots wordt al druk geknipt en geplakt voor de verlanglijstjes. Een heerlijke tijd breekt weer aan! Mijn voorpret voor de sinterklaasperiode is het maken en ontvangen van de ‘Video van Sint‘. Is dit bij jullie inmiddels ook een jaarlijkse traditie geworden? Mocht je het concept nog niet kennen dan leg ik het graag voor je uit. Ik heb de video al mogen bewonderen en persoonlijk is dit mijn favoriet van de afgelopen jaren! Lees hieronder snel verder. 

Video van Sint 2023: Sinterklaas reist terug in de tijd

In de gloednieuwe editie van 2023 reist Sinterklaas terug in de tijd. Dit doet hij op een heel speciale manier, reis je met hem mee? Je ziet Sinterklaas hoe hij was als klein jongetje! Waar speelde hij graag mee? Ondertussen bouwen de pieten een eigen feestje in het kasteel. Sinterklaas is immer op reis gegaan. Maar komen alle cadeautjes nu wel op tijd bij alle kinderen in Nederland? Je kinderen zullen de pieten uit de Club van Sinterklaas al gauw herkennen. Ook dit jaar doet pietje Fernando, danspiet en testpiet weer vrolijk mee. 

Sinterklaas spreekt de kinderen persoonlijk toe 

Alle kinderen van Nederland staan in het grote boek van Sinterklaas. Bij Video van Sint kun je als ouder een handje meehelpen bij het invullen van het grote boek. En dit is echt heel leuk om te doen! Van de naam, leeftijd, hobby, lievelingseten en favoriete personage: er kan van alles aangeklikt worden. De keuze is zeer ruim en voor dit jaar weer met extra dingen uitgebreid. Ook kun je foto’s uploaden die verschijnen in de video. In deze editie zijn weer een aantal extra foto momenten toegevoegd, dit maakt de video extra persoonlijk. Vergeet ook niet om papa, mama of de grootouders toe te voegen. Sinterklaas heeft ook het een en ander over hun te vertellen hoor. Extra leuk als je op sinterklaasavond bij elkaar zit! Sinterklaas kan je dan ook gelijk vertellen waar de pieten de pakjes hebben verstopt (is een optie om aan te klikken). 

Even op een rijtje: wat is inbegrepen 

 • Keuze tussen download of dvd of allebei met een speelduur van 14 minuten 
 • De download heb je binnen het uur in je mailbox
 • De dvd wordt binnen 24 uur verzonden via PostNL (voor België binnen 3-4 werkdagen)
 • 5 gratis verhaaltjes van Sint 
 • Gratis verjaardagsvideo 
 • Gratis gesigneerde kaart 
 • Gratis envelop uit ‘Spanje’

Go or No Go 

Voor het vijftiende jaar op rij spreekt Sinterklaas kinderen persoonlijk toe. Dan mag je toch wel stellen dat Video van Sint jaar op jaar een succes is! Ik vind persoonlijk dat de makers zichzelf dit jaar hebben overtroffen; het is een magisch wintersprookje waar je in belandt. Waarin Sinterklaas vindt dat het maken van herinneringen belangrijk is en ook om af en toe terug te kijken vind ik een toffe boodschap. Dat raakt groot en klein. Zoals hier inmiddels een traditie, ontvangen mijn kinderen de dvd als eerste schoencadeautje op het moment dat Sinterklaas het land binnen vaart. Tot aan pakjesavond wordt de dvd dan grijs gedraaid. Want wat is het leuk om Sinterklaas je naam te horen uitspreken en zomaar weet wat je lievelingseten is. Dit jaar ontvingen wij vijf extra dansliedjes, herkenbaar uit de serie ‘Club van Sinterklaas’. 

Van mij krijgt de video van Sint editie 2023 alvast een vette GO. Het samenstellen van je persoonlijke video is zo gepiept en de voorpret is zelf is al heel wat waard. Ik ben nu al nieuwsgierig naar de verbaasde en ietwat verlegen blikken van mijn kinderen bij het zien van deze video.
Lees je deze review nu iets aan de late kant, weet dan dat de download binnen een uur in je mailbox kan zitten: Het perfect last minute Sinterklaas avond cadeau dus! Ik wens je alvast een heerlijke sinterklaastijd! 

Win een Video van Sint!

Wil jij kans maken op een Video van Sint? Dan heb ik goed nieuws, want wij geven een video weg!! Laat hieronder (of op Facebook/Instagram) weten dat je mee doet en wie weet ben jij de winnaar!
De winnaar wordt op 15 november bekend gemaakt.

De winnaar is bekend. Proficiat Femke! Je hebt van ons een e-mail/bericht ontvangen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 15 Comments

 • Reply
  Osman
  13 november 2023 at 21:49

  Dit lijkt me zo leuk doe graag mee.

 • Reply
  Ivo Berkhout
  13 november 2023 at 09:28

  Mijn dochter werkt met kinderen die een geestelijke handicap hebben. Voor hun doe ik graag mee om ze een nog leukere Sinterklaasbelevenis te kunnen geven.

 • Reply
  Andy E
  12 november 2023 at 20:22

  Ik wil heel graag winnen om mijn kinderen hiermee te verrassen. Zo een persoonlijke boodschap maakt pakjesavond toch extra magisch! Ik doe dus graag mee.

 • Reply
  Alexander
  12 november 2023 at 07:14

  Wat leuk is dit, ik kende dit helemaal nog niet. Leuk om de kinderen mee te verrassen en deze papa kijkt ook graag mee naar de video van de Sint

 • Reply
  Marit
  12 november 2023 at 06:41

  De kinderen zijn nu op een leeftijd dat ze dit snappen en leuk gaan vinden. Ik wil ze graag verrassen met een video van de Sint

 • Reply
  Anna
  11 november 2023 at 16:03

  Leuke verrassing om met de kinderen te kjjken op pakjesavond samen mrt de opa’s en oma’s

 • Reply
  Chantal
  10 november 2023 at 23:38

  Blijft een mooie tijd de Sinterklaas periode, vooral omdat ik denk dat weleens het laatste jaar zou kunnen zijn dat mijn jongste in de magie gelooft. Lijkt mij fantastisch om deze winactie te winnen, puur en alleen al om de gezichten van mijn twee kinderen te zien als de Sint ze toespreekt!!! Hier wordt Sint weer gezellig met de familie gevierd! 😍Fingers crossed 🍀

 • Reply
  Corina
  10 november 2023 at 16:30

  Zou super zijn voor mijn kinderen Waag graag een kansje

 • Reply
  Linda Vandecasteele
  10 november 2023 at 15:48

  wow k’waag graag mijn kans voor mijn 3 metekindjes die deze dvd zeker heel leuk zouden vinden 📺🎁🍀

 • Reply
  Ilona
  10 november 2023 at 13:15

  Ik zou dit graag willen winnen voor onze kinderen. Wat zullen ze dit leuk vinden!

 • Reply
  Marieka Waalwijk
  10 november 2023 at 13:03

  Ik zou graag mijn buurmeisjes hiermee willen verrassen omdat ik weet hoe mooi mijn eigen zoons dit vonden

 • Reply
  Peter V
  10 november 2023 at 12:21

  Ik maak graag kans pakjes avond nog specialer te kunne maken! 📺🎁🍀

  • Reply
   Femke
   10 november 2023 at 20:28

   Wat leuk! Dat is nog eens een unieke manier om pakjesavond af te trappen. Hier gaan ze het jaren later nog over hebben…

 • Reply
  Saskia lemmens
  10 november 2023 at 11:52

  Super leuk! Doe graag mee voor mijn meiden.

 • Reply
  Betty
  10 november 2023 at 10:55

  Ik wil mijn kleinkinderen hier graag mee verrassen, ik verheug mij al op hun blije verbaasde gezichtjes

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.