Sinterklaas

Top 5 Amazon cadeautips voor de Sint

Zoek je nog een leuk cadeau voor pakjesavond? Amazon stelde een top 10 cadeautips voor de Sint samen! Wij kiezen onze top 5 eruit.
Lieke
Laatste berichten van Lieke (alles zien)

Zoek je nog een leuk cadeau voor pakjesavond? Amazon stelde een top 10 cadeautips voor de Sint samen! En daar zitten héle leuke dingen tussen. Ik koos mijn 5 favorieten van hun lijst en stelde mijn eigen top 5 samen met Amazon Sinterklaas cadeautips. Je kunt ze allemaal vinden in de Sinterklaaswinkel van Amazon.

Mijn top 5 Amazon cadeautips voor de Sint:

1: Dobble Classic: Kaartspel voor jong & oud

Dobble staat voor mij op nummer 1, omdat dit echt een leuk spel is voor alle leeftijden. Je kunt dit kaartspel dus heel leuk samen met je kind spelen, maar ook met een groepje vrienden. Er zijn verschillende spelvariaties mogelijk, zodat je telkens een ander spel kunt spelen. Het doel is om het gelijke symbool te vinden bij twee verschillende kaarten. Het spel zit in een blikje en je kunt het dus heel handig meenemen.

2: Twister Air: de hippe versie van Twister

Iedereen in Nederland kent het spel Twister wel. Twister heeft nu ook een hippe versie gemaakt: Twister Air. Hier heb je gekleurde banden om je polsen en enkels en gebruik je een app. In plaats van dat je je handen en voeten op een kleur op de mat moet zetten (zoals in de traditionele versie van Twister), moet je met je handen en voeten in de lucht ‘matchen’ met de gekleurde vlakken op het scherm! Niet alleen superleuk, maar ook nog eens super energiek én grappig. Heel erg leuk voor een feestje. De bijbehorende app kun je gratis downloaden en werkt op de meeste telefoons en tablets.

3: Hot Wheels: T-Rex Looping

Hot Wheels is ontzettend populair onder kinderen vanaf een jaar of 4. En met deze T-Rex heb je heel lang speelplezier. Zet de (bijgeleverde) auto in het politiebureau en geef de lanceerder een harde klap, zodat de auto door de looping schiet. De looping schiet open en slaat de dinosaurus op z’n kop. Gelukkig, de dinosaurus is verslagen en kan Hot Wheels City niet meer opeten! Ook leuk is dat deze Hot Wheels set aan andere Hot Wheels sets kan worden gemaakt. Zo kun je eindeloos combineren en een heel Hot Wheels imperium bouwen.

4: Number Blocks Step Squad – Speelset Hoofdkwartier

Number Blocks Step Squad is heel populair in het Verenigd Koninkrijk, maar in Nederland is het nog niet zo bekend. En dat is erg jammer! Daarom verdient dit leuke speelgoed een plekje in deze top 5. Kinderen kunnen met het Step Squad hoofdkwartier verschillende ‘missies’ spelen en je ontdekt allerlei leuke vakjes en dingen waar je op verschillende manieren mee kunt spelen. Het is een leuke combinatie van een fantasiespel met spelenderwijs leren over kleuren, vormen en getallen.

5: Play-Doh Busy Chefs Restaurant

Kleien is een grote favoriet bij veel kinderen. En ook restaurantje spelen vindt bijna elk kind leuk! Daarom is het Play-Doh Busy Chefs Restaurant zo’n leuke combinatie: zo kan je kind restaurantjes spelen met klei. Kies van de menukaart, bak een hamburger, donut, pizza of fantasie-eten en serveer uit! Er zitten 5 potjes klei, bestek, een pizza-schep, roller en vormpjes bij. En natuurlijk het keukentje zelf.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.