Entertainment

{ Review } | WONDERBOOM 3 speaker

Linda - Go or No Go

Onze tieners gaan tegenwoordig nogal eens op pad. Een potje padellen, voetballen, in de zomer lekker naar een plas om te zwemmen en ga zo maar door. Dat doen ze het liefste met een lekker muziekje erbij en wat is er dan fijner dan dat je die muziek afspeelt via een goede speaker. En dan natuurlijk wel een speaker die je gemakkelijk kunt meenemen (klein dus), maar wél met een goed geluid. Nou, die heb ik voor je gevonden! Maak kennis met de compacte maar o zo fijne WONDERBOOM 3!

WONDERBOOM 3

De WONDERBOOM 3 is de nieuwste en beste bluetooth speaker in de collectie van Ultimate Ears. De WONDERBOOM 3 is een prachtige, compacte speaker van 14 cm hoog en 9.5 cm breed. Ja, echt lekker compact dus! Maar laat je door zijn kleine maatje niet misleiden, want het geluid wat deze speaker geeft, is echt top! Hij kan tot 87 dBC en dat is absoluut hard als je buiten staat te sporten of ligt te chillen. De speaker daarnaast is volledig rond, dus je hebt overal goed geluid, aan welke kant je dan ook staat.

De speaker werkt via bluetooth en kan tot ongeveer 40m afstand blijven spelen. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat hij niet de hele avond mee gaat, want met een opgeladen batterij kan hij tot maar liefst 14 uur mee. Wat deze speaker nóg leuker maakt, is dat je hem kunt pairen met een tweede WONDERBOOM 3 speaker. Zo maak je dus een mooi setje en is je muziek nóg beter te horen.

De WONDERBOOM 3 is de nieuwste en beste bluetooth speaker in de collectie van Ultimate Ears. De WONDERBOOM 3 is een compacte speaker.

Zuinig op de speaker?

Als je een dure speaker in huis hebt, is het niet altijd fijn om die mee te geven aan je tieners. Nou kan ik je vertellen dat ik de WONDERBOOM 3 echt wel met een gerust hart mee kan geven. Om te beginnen kan hij namelijk tegen water, en dat is wel écht heel fijn, want er wordt regelmatig gevoetbald wanneer het niet droog is, en dan denken de jongens er niet altijd aan om de speaker droog te zetten. De WONDERBOOM 3 kan er zelfs tegen als hij (tot 30 minuten) in het water valt of staat, denk aan onder de douche of bij het zwembad.
Ook kan hij tegen een stootje; als hij uit iemand z’n handen op de grond valt, is dat geen probleem voor deze stoere speaker!

De WONDERBOOM 3 is de nieuwste en beste bluetooth speaker in de collectie van Ultimate Ears. De WONDERBOOM 3 is een compacte speaker.

Go or No Go

Wij vinden de WONDERBOOM 3 de ideale speaker voor kinderen, tieners en volwassenen die er vaak op uit gaan en een speaker mee willen nemen. Vanwege zijn compacte formaat neem je hem gemakkelijk mee, de batterij gaat lang mee en hij kan tegen water én een stootje. Hij is verkrijgbaar in onder andere blauw, grijs, roze en zwart en je shopt hem voor een adviesprijs van € 99,99.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.