Entertainment

{ Review } | Trust gaming chairs Riye en Ruya

trust gaming chair tiya toya

Al heel wat maanden is mijn zoon aan het sparen voor een gamecomputer. Het is dan ook een behoorlijk bedrag dat je bij elkaar moet sparen om een goede gamecomputer aan te schaffen. Maar goed, hij komt langzaam in de buurt en groot was dan ook de verrassing toen hij alvast een gamestoel kreeg! Zo komt die hele gamecomputer setup toch weer een stukje dichterbij! Wij kregen de Riye Gaming Chair van Trust voor een review en in deze blog vertellen wij je er alles over!

Trust gaming chairs

Trust heeft twee nieuwe gaming chairs uitgebracht: De Riye en de Ruya. Beide prachtige stoelen die, behalve dat ze veel comfort bieden, ook nog eens te gek in je kamer staan.

Duurzaam

We beginnen met de duurzaamheid van beide stoelen, want dit wordt natuurlijk alleen maar belangrijker. De stoelen zijn gemaakt van duurzaam PU-leer. Daarnaast heeft de Ruya een houten frame dat gemaakt is van duurzaam FSC®-gecertificeerd hout.
Beide stoelen zijn gemaakt van een ademende stof, wat wel welkom is bij de gamers die tijdens de warme zomerdagen net iets te lang op hun gamestoel blijven zitten.

Trust Riye Gaming Chair

De eerste nieuwe gamestoel van Trust is de Riye. Dit is van de twee gamestoelen de minst uitgebreide, maar desalniettemin een pareltje! Om te beginnen ziet hij er supermooi uit. Strak, slank en futuristisch. De stoel is uiteraard in hoogte verstelbaar en daarnaast kun je de armleuningen omhoog zetten als je juist even ruimte nodig hebt. Tot slot kun je ook instellen met hoeveel tegengewicht de rugleuning naar achteren moet gaan.
De stoel zit echt heerlijk kan ik je vertellen. Een lekker zacht kussen en de rugleuning staat lichtjes naar achteren waardoor je lekker kunt leunen. Ideaals als je lekker relaxed aan het gamen bent.

Trust Ruya Gaming Chair

De Ruya is de luxere stoel uit deze lijn. De stoel is uiteraard in hoogte vertelbaar, maar heeft daarnaast ook rugondersteuning, in hoogte verstelbare armleuningen en een kantelfunctie. Ideaal wanneer je een iets actievere houding aan wil nemen tijdens het gamen, met de juiste ondersteuning in je rug.
De afneembare lenden- en nekkussens zijn natuurlijk ideaal; je kunt zelf kiezen wat je wanneer fijn vindt.

Kleuren en prijs

Beide stoelen zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, rood en wit, dus daar zit vast en zeker een passende kleur tussen voor in je kamer of gameroom!
De GXT 703 Riye Gaming Chair is nu verkrijgbaar bij o.a. bol voor de adviesprijs van 149,99 en de GXT 714 Ruya Gaming Chair is verkrijgbaar bij o.a. bol voor de adviesprijs van 199,99.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.