3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Sweet Dreams bed van baby Annabell

Linda D

Wij hebben een echte poppenmoeder in huis! De hele dag worden de baby’s hier in huis goed verzorgd door hun tweejarige moeder. Tot voor kort werden ze in bed gelegd op de bank. Dekentje erover en lekker slapen. Maar nu!? Nu hebben we de Rolls Royce onder de poppenbedjes in huis, namelijk het Sweet Dreams bedje van baby Annabell.

Surprise: Sweet Dreams bed van baby Annabell!

Ik had het bedje voor de thuiskomst van Sofie al in elkaar gezet en dus was de verrassing heel groot, toen deze al stond te shinen op haar slaapkamer. Een dolblij meisje had ik hier in huis!

In de doos zitten alle onderdelen netjes verpakt en de installatie van het bedje is echt binnen een paar minuten gebeurd, omdat je hem eigenlijk heel eenvoudig in elkaar klikt.

In dit nieuwe Sweet Dreams Bed ligt een heerlijk zacht dekentje en kussentje in de vorm van een wolk. Het dekentje heeft aan beide kanten een andere print, dus aan twee zijdes te gebruiken. Het topstuk van dit bedje is het muziekboxje met daaraan vast een hemeltje. Het hemeltje is bekleed met een hele mooie doorschijnende stof, waarin een paarse kleur overloopt in roze en daarop zijn subtiele witte sterretjes bedrukt. De glitterdraad in dit stof maakt het magisch en de lichtgevende sterlampjes aan witte lintjes maken dit compleet.

Slaapliedje met sterrenhemel

Het hemeltje zit dus vast aan een muziekbox dat je op het bedje klikt. Op dit boxje in de vorm van een ster zit een knop en wanneer je die indrukt, klinkt een slaapliedje en gaan de sterlampjes branden. Zodra de muziek stopt, gaan ook de lampjes uit.
Ik kan je vertellen dat dat echt van zeer grote toegevoegde waarde is. Sofie vindt het bedje heel erg leuk en al haar poppen mogen om de beurt genieten van het knusse, warme bedje en de betoverende sterrenhemel.

Go or No Go

Dit magische babybedje is zeker weten goedgekeurd door Sofie, dus dat betekent een GO voor het Sweet Dreams bedje van baby Annabell. Makkelijk in elkaar te zetten, stevige onderdelen en verrassende effecten zoals het slaapliedje en de oplichtende sterrenhemel. Een droom voor iedere poppenmoeder!

Baby Annabell Sweet Dreams bed – Facts

  • Merk: Baby Annabell
  • Type: Sweet dreams bed
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Batterijen: 3x (niet in begrepen)
  • Adviesrijs: 54,99 en je shopt hem bij bol.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.