Poppen & Knuffels

{ Review } | Pokémon Squishmallows met een hoog knuffelheidsgehalte

Linda D


Deze nieuwe Pokémon Squishmallows zijn precies wat je ervan zou verwachten. Superzacht, kneedbaar, veerkrachtig, lekker groot, vrolijk van uiterlijk en tezamen dus ontzettend knuffelbaar.

Dit exemplaar is niet zomaar een knuffel, maar een zogenaamde Squishmallow. Squishmallows zijn een verzamelnaam voor extreem zachte knuffels. Vanaf 2017 vind je deze schattige knuffels in de winkels in allerlei verschillende thema’s. Inmiddels zijn er al wel meer dan 1000 te verzamelen. Ze zijn kneedbaar, squishy, lief en heel erg knuffelbaar. Gegarandeerd de meest zachte knuffel die je ooit gevoeld hebt denken wij! En vanaf nu dus ook verkrijgbaar in het populaire Pokémon thema.

Deze Pokémon Squishmallows van Pokémon is precies wat je ervan zou verwachten. Superzacht, kneedbaar, veerkrachtig, vrolijk van uiterlijk

Pokémon Squishmallows

Wij kregen deze mega schattige Pikachu, maar de Pokémon Squishmallows hebben nog een aantal lieve, net zo zachte, Pokémon karakters in het assortiment. Zo kun je vanaf nu ook knuffelen met Piplup, Snorlax en de schattige Togepi.
De knuffels hebben geborduurde details en een ontzettend fijne, zachte vulling. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk 25 cm (medium), 35 cm (large) of zelfs eentje van 50 cm (jumbo). Op de foto zie je large versie, van 35 cm.

Deze Pokémon Squishmallows van Pokémon is precies wat je ervan zou verwachten. Superzacht, kneedbaar, veerkrachtig, vrolijk van uiterlijk

Knuffelen maar!

Siem is sowieso dol op alles wat met Pokémon te maken heeft, dus ik had al verwacht dat deze knuffel een schot in de roos zou zijn. In de afgelopen jaren zijn er al een aantal knuffels vanuit zijn bed, verplaatst naar de kast, maar sommige knuffels mogen gewoon blijven liggen! Want stiekem, is dat toch wel heel comfortabel en vertrouwt in je bedje. Zo mag ook deze knuffel plaatsnemen op het bed en mag hij nog vele warme, omhelzingen verwachten! Wie weet komen er nog wel meer Pokémon vriendjes om hem te vergezellen.

Go or No Go

Geen twijfel over mogelijk, een GO! Zoals ik al schreef is dit echt de meest zachte knuffel die je ooit hebt gevoeld. Zowel de buitenkant als de binnenkant (vulling) zijn kneedbaar, aaibaar en gewoon heel fijn. Zoveel comfort in een populair Pokémon thema is een formule voor succes!

Pokémon Squishmallows Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.