5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Creatief & Knutselen Gezelschapsspellen

{ Review } | Make Me Up! – Bordspel

Make Me Up Bordspel review
Claire

Een raad- en schminkspel om met het hele gezin te spelen. Hoe tof klinkt dat! Wij mochten voor Go or No Go het Make Me Up! Bordspel reviewen. Benieuwd of het een aanrader is en wat onze kids ervan vinden?

Over het Make Me Up! – Bordspel

Het leukste en grappigste raad- en schminkspel voor familie en vrienden!
Pak een kaart van de stapel om te beginnen met spelen.
Maak een tekening op het gezicht van de speler rechts van je volgens de afbeelding op de kaart, binnen de tijd van de zandloper. En dat is maar 1 minuut!
De andere spelers moeten als eerste raden wat je hebt getekend om te winnen.

Inhoud

  • Zandloper (1 minuut)
  • 12 schminkkrijtjes op natuurlijke basis
  • Scorebord
  • 24 speelkaarten met afbeeldingen
  • Spelregels

Wat vinden wij van dit spel?

Wij hebben 2 kindjes van 1,5 en 3,5 jaar die beide dol zijn op tekenen. En ook schminken is niet helemaal nieuw voor ze. Toen wij het Make Me Up! – Bordspel zagen waren we dan ook direct enthousiast. En dat was niet voor niets! Lana en Lyam konden namelijk niet wachten om dit spel met zijn allen te gaan spelen. En wat een feest is dat!

De speelkaarten met afbeeldingen zijn super duidelijk. En ook de instructie is helder. Prima dan ook om zelfs met peuters te spelen! Lana ging helemaal los, bij iedere kaart. En je merkt ook dat het haar tekenvaardigheden alleen maar positief verbetert en beïnvloedt. Omdat ze echt gaat nadenken over wat ze ziet en hoe ze het kan na tekenen.

De schminkkrijtjes zijn daarnaast vegan en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Je kunt het dan ook met een gerust hart gebruiken en fijn om te weten; de krijtjes kunnen tegen een stootje.

Go or No Go

Wat ons betreft is het Make Me Up – Bordspel dan ook een echte GO! Super leuk om regelmatig te spelen of af en toe. Ook leuk voor wanneer opa en oma er zijn trouwens!

Dus ben je op zoek naar een leuk cadeau of activiteit om samen met het hele gezin te ondernemen tijdens een druiligere herfstdag (of winterdag)? Denk dan aan het Make Me Up – Bordspel!

Make Me Up! – Bordspel facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.