Inspiratie

Plan bewust een duurzaam en leerzaam uitje met de kids 

electrische bakfiets
Linda - Go or No Go

Steeds meer ouders overwegen de aanschaf van een elektrische bakfiets. Voorheen werd het vaak gezien als iets voor de gezinnen in Amsterdam, Utrecht en bijvoorbeeld Rotterdam. Tegenwoordig kom je de elektrische bakfiets ook buiten de grote steden tegen. Het vormt het ideale vervoermiddel voor een duurzaam en leerzaam uitje met je kinderen. Laat hen de omgeving op een vernieuwende manier ontdekken. Vanaf de fiets zie je veel meer dan bijvoorbeeld vanuit de auto. Een e-bike kopen biedt nog veel meer voordelen. Denk ook aan de snelheid waarmee je van A naar B komt. Je hebt geen last meer van files, wanneer je de kinderen aan het begin van de dag naar de opvang of school brengt. In dit artikel lees je meer over de voordelen van een elektrische bakfiets. 

Meer comfort en gemak met een cargo bike

Een elektrische bakfiets wordt ook wel een cargo bike genoemd. Niet voor niets, daar de bak op deze fiets ontzettend veel ruimte biedt. Je neemt hier niet alleen je kinderen in mee, maar bijvoorbeeld ook wat boodschappen die je onderweg naar huis bij de supermarkt haalt. Of denk aan je hond, die je ook mee wilt nemen bij een ritje naar het strand of bos in de buurt. Kijk eens naar een cargo bike van Qicq.nl, een aanbieder met een groot aanbod aan elektrische bakfietsen. Het verzekert je ervan dat je een model vindt, die past bij je voorkeuren en budget. 

Naast de ruimte in de bak van deze elektrische fietsen, bieden ze je comfort. Bij tegenwind schakel je de trapondersteuning in, terwijl je deze uit laat staan als je de wind in de rug hebt. Zo blijft fietsen heel gezond! 

Ontdek de omgeving met een elektrische fiets 

Het leuke aan een elektrische bakfiets is het feit, dat je veel sneller op pad gaat met de kinderen. Ook bij een herfstachtige wind buiten, kan een ritje op de fiets leuk zijn! Je werkt je niet volledig in het zweet, daar je kunt rekenen op de ondersteuning van de motor in de elektrische fiets. Terwijl de combinatie van je spierkracht en motor het werk doet, vertel jij je kinderen over hetgeen ze om hen heen zien. Op de terugweg zet je de ondersteuning uit en doe je het volledig op eigen kracht: zo heb je de dagelijks noodzakelijke beweging om gezond te blijven ook direct gehad. 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.