10 jaar 11 jaar 12 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Game Review } | Trolls Remix Rescue van Dreamworks

Linda - Go or No Go

Ga mee op muzikaal avontuur met Poppy, Branch en al je andere favoriete Trolls karakters. De Trolls Remix Rescue is dé Trolls game voor alle leeftijden. In deze game dwalen we af naar het Trolls koninkrijk en ben jij onderdeel van het Trollenrijk. Wij mochten deze game reviewen (op de Nintendo Switch) en geven hieronder onze eerlijke mening. Verwacht een avontuur met veel muziek, en nog meer haar!

Trolls: bekend van de films

De Trolls films zijn een groot succes gebleken en er is een grote kans dat ook jij deze (of 1 ervan) gezien hebt. De karakters uit deze film hebben nu een eigen 3d platform game. Een game waar je echt in de wereld stapt van het Trolls Kingdom. Het spel is extra aantrekkelijk door het gebruik van de officiële karakters en de bekende songs van de Film van Dreamworks.

Doel van de game Trolls Remix Rescue

Het doel van het spel is om te voorkomen dat Chaz, het melodieuze meesterbrein, het muzikale evenwicht tussen de trollen verstoort. Jij en je vrienden moeten dit gaan voorkomen.

Boeiende gameplay en eindeloze karakters

Trolls Remix Rescue is een toegankelijk spel, maar weet je toch uit te dagen. In het spel zitten meerdere spel variaties. Zo heb je platformelementen die de makers weer combineren met puzzels en minigames. Ook kan je als speler samenwerken in de coöp-stand, waardoor je met elkaar kunt spelen. (tot max 4 spelers).
Het spel heeft vier gebieden, waaronder Barb`s Volcano rock city en Poppy`s en Branch pop village.

In sommige gebieden kan je echt goed verdwalen en is de navigatie niet altijd even duidelijk. Hier gaf het soms wel frustratie! Uiteindelijk is het doel van het spel om Chaz tegen te houden, zodat de muzikale harmonie behouden blijft.

De Trolls Remix Rescue is dé Trolls game voor alle leeftijden. In deze game dwalen we af naar het Trolls koninkrijk

Customize je trol

Een groot pluspunt in het Trolls Remix Rescue is dat je je eigen troll kan customizen! Verschillende haarstijlen, stemmen, gezichtsuitdrukkingen en ook kan je nog outfitkeuzes maken. Dit maakt het spel, zeker voor jongere spelers, nog leuker. Hoe verder je in het spel komt, hoe meer je kan aanpassen, alsmede ook nieuwe skills kan ontwikkelen. Dit draagt er zeker aan bij dat je het spel wil doorspelen! Persoonlijke favoriet is de haar-jitsu, het haar van je troll kan je gebruiken om te zwiepen naar de vijanden, je kan het ronddraaien om op te staan, maar ook gebruiken om items te grijpen, slingeren of kapot te gooien!

Een magische wereld vol muziek

Het spel Troll Remix Rescue zit bomvol met muziek, en dat maakt het spel zonder twijfel uniek. Met bekende hits uit de Trolls films van DreamWorks, zoals ‘Get Back Up Again’ en ‘Hair Up’ maar zeker ook nieuwe nummers, zorgt de muziek voor een vrolijke sfeer en versterkt het de speelervaring. Spelers kunnen zelfs hun eigen remix maken met de muziek, wat een leuke creatieve draai aan het spel toevoegt.

Fun staat in dit spel echt voorop, Trolls is een feelgood movie en ik weet niet of de term bestaat, maar dit is een feelgood game. Het maakt je gewoon blij, en dat voor alle leeftijden, wat best knap is voor een game!

Go or No Go

Trolls Remix Rescue heeft een mooie balans gevonden tussen entertainen en uitdaging. Het spel slaagt erin om jong en oud(er) aan te spreken met leuke gimmicks, vrolijke graphics en een gevarieerde game-ervaring. De herkenning van de karakters uit de film maakt de game nog aantrekkelijker. Ook de mogelijkheid om samen te spelen met vrienden is een grote pré. Maar er zijn ook zeker een paar kleine kritiek puntjes. Zo is de navigatie niet altijd heel duidelijk en is de stand van de camera (hoe je dus kijkt) niet altijd even optimaal. De verhaallijn is vrij dun en ook niet heel spannend, maar als je de film hebt gezien, verwacht jij misschien wel geen diepgaande game. Desondanks worden wij heel blij van deze game en ga je echt een leuke game spelen! Een welverdiende go!

De Trolls Remix Rescue is dé Trolls game voor alle leeftijden. In deze game dwalen we af naar het Trolls koninkrijk

Trolls Remix Rescue Facts:

 • Leeftijd: alle leeftijden (PEGI leeftijd 3 jaar)
 • Multiplayer functie aanwezig: ja
 • Genre: platform/actie
 • Console: Nintendo Switch, PlayStation
 • Taal: Nederlands
 • Releasedatum: oktober 2023
 • Adviesprijs: 49,99 en te koop bij bol.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.