Game reviews

{ Game Review } | Dino Ranch: Ride to the Rescue

Linda D

Yihaa! Met dit nieuwe spel ga je op avontuur op de Dino Ranch! Wellicht komt de ranch je bekend voor? Hij is namelijk gebaseerd op de bekende animatieserie Dino Ranch, welke te zien is op Disney+.

Yihaa! Met dit nieuwe spel ga je op avontuur op de Dino Ranch! Wellicht komt de ranch je bekend voor van Disney+ Lees onze review.

Game: Dino Ranch – Ride to the Rescue

Wij ontvingen dit spel voor een review en speelden heb op de Nintendo Switch. Toen het spel geleverd werd is hij direct gaan spelen. Het spel heeft een PEGI 3 label. Dat wil zeggen dat het spel geschikt is voor alle leeftijden, dat er geen grof taalgebruik in voorkomt en geen beelden of geluiden die jonge kinderen angstig kunnen maken. De allerjongste spelers kunnen dus al uit de voeten met dit spel.

Yihaa! Met dit nieuwe spel ga je op avontuur op de Dino Ranch! Wellicht komt de ranch je bekend voor van Disney+ Lees onze review.

Hoe speel je Dino Ranch – Ride to the Rescue

In dit spel staat het verhaal over vermiste dino-eieren centraal. De eieren, die normaal gesproken te vinden zijn in de broederij, zijn vermist! Normaal gesproken is het erg rustig en sereen op de ranch, maar nu dus niet. De speler van dit spel, moet proberen om de eieren weer terug te vinden. Drie karakters; namelijk Jon, Min en Miquel helpen je hierbij. Dit zijn drie bewoners van de ranch die met je mee op avontuur gaan. Je loopt in het spel door de ranch en over verschillende paden, waarop je de juiste route moet volgen. Dit is eenvoudig te besturen en daadwerkelijk geschikt voor hele jonge spelers. Wanneer je op je route een dino-ei vindt, kun je deze meenemen naar de broederij om deze uit te broeden. Hiervoor moet je aan een rad draaien, de hartslag van het ei op meerdere plekken beluisteren en door het gebruik van de warmtelamp zal de dino geboren worden! Alle dino’s die je redt en geboren laat worden verzamelen zich in een wei op de ranch.

Samen met Miquel bouw en repareer je nog gereedschappen om zo samen het mysterie van de gestolen eieren op te lossen! Wie zit er achter deze verdwijning? Wanneer je de serie al eens bekeken hebt, heb je mogelijk een vermoeden. Wij verklappen nog niets!

Yihaa! Met dit nieuwe spel ga je op avontuur op de Dino Ranch! Wellicht komt de ranch je bekend voor van Disney+ Lees onze review.

Go or No Go

Een leuk, vrolijk vormgegeven spel, welke geschikt is voor de meest jonge spelers. De snelheid in het spel is matig, waardoor het juist geschikt is voor jonge spelers. Voor oudere spelers kan dit mogelijk wat te traag zijn, daar zij wellicht al meer tempo gewend zijn in andere spelletjes.
De minigames die je speelt gedurende het avontuur zijn erg leuk en leiden je tot de oplossing van het mysterie.
Het verzorgen van de dinosaurussen vond Siem ook erg leuk. Broeden, geboren zien worden en voeden. Dat bleek een fijne activiteit te zijn. Wij geven dit spel op de Nintendo Switch een GO!

Facts:


Lees ook: Game Review Paw Patrol World

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.