3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Boeken

{ Boek Recensie } | Boer Boris en de Sneeuwpop

KirstenR
Laatste berichten van KirstenR (alles zien)

Een gloednieuw boek van ons liefste kleine, maar stoere boertje ligt voor ons; Boer Boris en de Sneeuwpop. Een winters verhaal waarin ook broertje Berend, zusje Sam en alle dieren van de boerderij weer in terugkomen. De boerderij is in feeststemming wanneer er sneeuw uit de lucht komt vallen en sneeuwpop Bob hun nieuwste vriendje wordt!

Boer Boris en de sneeuwpop

Hoera, Hoera! Het sneeuwt, het sneeuwt. 
De sneeuw ligt op de daken. 
We gaan een sneeuwpop maken. 
En dan noemen we hem Bob.
We geven hem een wortel en twee ogen in zijn kop. 
We geven hem een bezem en hij krijgt een mutje op. 

(Stukje uit Boer Boris en de sneeuwpop)

In alweer het 18e deel van het bekendste boertje van Nederland viert Boer Boris de feestdagen samen met alle vriendjes op zijn boerderij.

Een onvergetelijk winteravontuur

In alweer het 18e deel van het bekendste boertje van Nederland viert Boer Boris de feestdagen samen met alle vriendjes op zijn boerderij. En dan gaat het sneeuwen, wat een feest! Boer Boris, Sam en Berend bouwen een sneeuwpop genaamd Bob. Maar helaas, de sneeuw smelt uiteindelijk weer, en dan is geen goed nieuws voor hun nieuwste vriendje Bob. De drie zetten alles op alles om de sneeuwpop te redden. Maar plotseling worden hun plannen verstoord door een vliegende arrenslee. 

Go or No Go

Wat fijn dat we weer mochten genieten van een nieuw avontuur op en rondom de boerderij van Boer Boris. Boris is al meer dan 10 jaar niet meer weg te denken is uit de prentenboekenwereld en wij vinden alle boeken van Boer Boris altijd fantastisch. En dit is al het 18e deel dat schrijver Ted van Lieshout samen met illustrator Philip Hofman tot leven brengt. Beide zijn meermalen bekroond voor hun oeuvre. Op iedere pagina vind je prachtige illustraties. De tekst is op rijm en leest vloeiend voor. Een hartverwarmend boek voor tijdens de koude wintermaanden. Een topper als cadeau voor de feestdagen. Wat ons betreft een GO. Eerdere toppers voor tijdens de feestdagen zijn ‘Boer Boris een paard voor Sinterklaas‘ en ‘Kerstmis met Boer Boris‘. 

In alweer het 18e deel van het bekendste boertje van Nederland viert Boer Boris de feestdagen samen met alle vriendjes op zijn boerderij.

Facts

 • Titel: Boer Boris en de sneeuwpop 
 • Schrijver: Ted van Lieshout 
 • Serie: Boer Boris 
 • Aantal pagina’s: 32 hardcover 
 • Uitgave: oktober 2023 
 • Leeftijdsindicatie: vanaf 3 jaar 
 • Prijs: 14,99 en je shopt hem via bol.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.