Bioscoop

{ Film } | Trolls 3 In harmonie – De Première

Trolls 3 film
Joyce

Na deel 1 en deel 2 wilden we dolgraag Trolls 3 zien. Toen we werden uitgenodigd voor de feestelijke première waren mijn kids door het dolle. Is deze film weer net zo goed als zijn voorgangers? De première was dit keer bij ons om de hoek, dus konden we er met de fiets heen.

Trolls 3: een nieuw avontuur

Na twee films lange, hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd, John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce en Clay. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken, gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

Kinepolis in Westfield Mall of the Netherlands

De première was dit keer in the Mall, vlak bij mijn eigen huis en ik weet uit ervaring dat ze dan helemaal uitpakken. De trap, de roltrap en zelfs de lift was beplakt. Bij binnenkomst was het al duidelijk. Hier draait Trolls 3. Bij Kinepolis aangekomen zag je de hoofdpersonen al staan. Boven kon je jezelf laten schminken of wachten op een gave ballonfiguren. Isabel wilde dat wel, dus toen mijn moeder een plekje in de zaal zocht ging ik met haar in de rij staan. Bij binnenkomst van de zaal lagen de D3 brillen en gekleurde popcorn al op ons te wachten. Op de stoelen lagen tasjes met allemaal lekkers. “Mama, wij zijn echte bofkonten!”.

De sterren van Trolls 3

Bij een première horen ook echte sterren. Wij zaten in de hoofdzaal en vooraan, dus dat was extra leuk. Als eerste kwamen Poppy en Branch binnen. Die moesten natuurlijk even geknuffeld worden door Isabel. Daarna werden de stemmen van de film voorgesteld. Ik merkte aan de kinderen dat dat stukje niet zo hoeft. Het zegt hen niks en het enige wat ze willen is die film zien. Ikzelf vond het wel grappig om te zien wie er achter de stem zat. Tijd om de film te bekijken!

Go or No Go

Is Trolls 3 weer net zo leuk als de vorige twee? Mijn kinderen roepen heel hard ja. Ook deze is weer fantastisch. Het zit boordevol lekkere muziek, humor voor jong en oud en een goed verhaal! Mijn moeder was dit keer ook mee en die vond hem ook erg leuk. Zij had nog niet de twee eerdere films gezien en vond dat niet vervelend. Je kan Trolls 3 ook prima kijken zonder de andere twee te hebben gezien. Daarnaast vind ik muziek in films altijd zo lekker. Het zorgt voor die afwisseling die ik graag zoek. Zoek je nog een leuke film om samen naar toe te gaan? Dan raden wij Trolls 3 zeker aan!


Lees ook van Trolls: Review Trolls Kapsalon

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.