Huis & Tuin

Trends in woon- en eetkamerinrichting: wat is hot in 2023?

Ben je op dit moment vooral erg benieuwd naar de trends die je zeker wat beter in de gaten moet houden? In dit artikel lees je alles

Om je op korte termijn maar al te graag het interieur van je woon- en eetkamer aan? Bijvoorbeeld omdat je recentelijk bent verhuisd of gewoon het interieur na vele jaren wilt veranderen? Het is dan meer dan logisch dat je druk op zoek bent naar de beste trends van dit moment. Je geeft daardoor het interieur meteen een eigentijdse uitstraling en het interieur lijkt ook haast meteen uit een tijdschrift te komen. Ben je op dit moment vooral erg benieuwd naar de trends die je zeker wat beter in de gaten moet houden? In dit artikel doe je alvast wat inspiratie op als het aankomt op een aantal gewilde trends van dit moment.

Neutrale en aardse kleuren voor een sereen totaalplaatje

Een van de grootste trends die in 2023 duidelijk zichtbaar is, is het gebruik van neutrale en aardse kleuren. Dit zie je bijvoorbeeld erg goed terug in het ontwerp van een eettafel. Waarom deze trend zo geliefd is? Dit zorgt voor een erg sereen totaalplaatje en het kan een kamer optisch groter laten lijken. Ook sluit dit gebruik van kleuren perfect aan op verschillende soorten woonstijlen. Je kunt hierbij denken aan een klassieke, Japandi en Scandinavische woonstijl. Misschien weet je op dit moment al precies wat voor soort stijl je het liefste terug wilt laten komen bij jou in huis.

Meubilair in eigenaardige en organische vormen 

Sta je op het punt om het meubilair voor je eigen woning uit te gaan zoeken? Op het moment dat je een keer een bezoek brengt aan een woonwinkel, dan valt het gebruik van eigenaardige en organische vormen je meteen op. Denk bijvoorbeeld aan het uitzoeken van een relaxbank bij Sanders Wonen. Het zorgt voor enorm veel sfeer en deze meubelstukken zijn ook nog eens erg goed te combineren met strakke vormen in de ruimte. Zo zijn dit soort vormen bijvoorbeeld erg goed in balans te brengen met een vierkante salontafel of een rechthoekig dressoir.

Veel gezelligheid in huis met kaarsen, kussens en planten

En de kers op de taart? Dat is het uitzoeken van de juiste soort woonaccessoires. De accessoires tillen de sfeer van het interieur namelijk meteen naar een hoger niveau. Voorbeelden van erg geliefde woonaccessoires in 2023, zijn kaarsen, kussens en planten. Het geheel oogt daardoor erg gezellig en je kunt erg goed een persoonlijke touch aan de kamer geven.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.