3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Educatief

{ Review } | VTech Game & Leer laptop voor peuters

Linda D

Gegarandeerd urenlang game- en leerplezier belooft VTech met de nieuwe Game en leer laptop. Wij kregen VTech Game & Leer laptop van VTech voor een review en testte hem voor je uit.

VTech Game & Leer laptop

Deze nieuwe Game & Leer laptop van VTech heeft een verlicht LCD scherm en bevat een schat aan inhoud. Inhoud waar jouw peuter of kleuter heel veel van zou kunnen leren! Sofie ging op avontuur door op alle knopjes te drukken en middels de muis, die gelukkig vastzit aan de laptop.

Letters cijfers, vormen en nog veel meer

Zo kwamen er allerlei interessante onderwerpen aan bod. De letters, cijfers, vormen, dieren, maar ook Engelse woorden! Het verlichte scherm brengt dit alles duidelijk in beeld.

In totaal bied de laptop 20 leerzame activiteiten en 30 melodietjes. In principe allemaal Nederlands gesproken, behalve natuurlijk de Engelse woorden. Logisch. De animaties op het beeldscherm zetten dit alles kracht bij en maken het speels en uitnodigend.
Je kunt je eigen laptop ook personaliseren door een eigen karakter uit te kiezen of de achtergrond te wijzigen naar je eigen voorkeur. Of nou ja, die van je kind natuurlijk!

Wat vinden we ervan?

Sofie vindt het toetsenbord reuze-interessant. Lekker “typen”. Ze speelt er vooral erg speels mee en kiest met haar leeftijd nog niet gericht de thema’s uit. Dit vergt namelijk ook wel wat vaardigheid en inzicht. De adviesleeftijd is vanaf drie jaar en die kan ik ook volledig plaatsen. Natuurlijk beleeft ze nu speelplezier en met hulp van ons, haar ouders, komen we ook tot speels leren. Maar, wanneer we haar haar eigen gang laten gaan gaat het van hot naar her. Van alfabet, naar cijfers, naar Engelse woordjes en weer terug. Dus met de juiste begeleiding is het eerder inzetbaar en op deze manier groeit het met haar mee en dat vind ik prettig.

Handig is dat de laptop in te klappen is, wat hem makkelijk maakt om mee te nemen. Niet alleen handig, maar ook zeer interessant! Net echt, want dat doen papa en mama ook. Alleen zit aan deze laptop dan ook nog eens een superpraktisch handvat! Superfijn wanneer hij mee op reis gaat, in de auto of naar een andere plek buitenshuis.

Go or No Go

De laptop is zeer stevig en echt peuter en kleuterproof. Prettig is het regelbaar volume en de automatische uitschakeling. Wij geven de VTech Game & Leer laptop zeker weten een GO!!

VTech Game & Leer laptop facts


Lees ook: VTech Kidizoom review en VTech Cube review

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Sab
    20 oktober 2023 at 08:23

    Goeie tip voor feestdagen dank je wel

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.