1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Toet Toet! Hier is het CoComelon Familiehuis!

Linda D

CoComelon: Sofie is gek op de filmpjes van dit gezin. Toen wij van VTech deze nieuwe Toet Toet Auto’s autobaan voor een review toegestuurd kregen in CoComelon thema, was de blijdschap dan ook groot!

Surprise!

Ik had de gehele baan en accessoires al klaargezet, voordat Sofie thuis kwam van een dagje kinderdagverblijf. Wat een verrassing! CoComelon werd uiteraard direct herkend en het spelen startte direct. CoComelon kwam tot leven in ons eigen huis!

Het CoComelon Familiehuis van VTech

Het middelpunt van deze Toet Toet Auto’s autobaan is het CoComelon familiehuis. Een voordeur om doorheen te rijden, een garagedeur en andere leuke accessoires. De speelse kleuren en bekende karakters nodigen peuters en kleuters in de leeftijdscategorie van 1,5 tot zo’n 5 jaar gegarandeerd uit tot spelen! In deze set vind je uiteraard het hoofd karakter JJ, welke in een interactief blauw autootje zit. Aan de auto zit een aanhangwagen, welke los te koppelen is. Daarnaast vind je details zoals een los stoplicht en een brievenbus, maar ook de dieren Kiki de kat en Bingo het hondje.
Toet Toet Auto’s staat bekend om de interactiviteit en magische sensoren. Dat is bij deze set ook zo! Drie magische sensoren en meer dan 50 liedjes en interacties. Alle gesproken zinnen en liedjes zijn herkenbaar vanuit de populaire serie en worden dus feilloos meegezongen en gesproken hier in huis.

Crossen maar

JJ crosst over de paden heen en Sofie vindt het ook superleuk om de baan te wijzigen en er zelf wat van te maken. De baan-delen sluiten dan niet allemaal op elkaar aan, maar dat maakt haar spel niet minder leuk. Met name de “glijbaan”, het hoge baanstuk waarop JJ naar beneden roetsjt, vindt ze superleuk. Maar ook het feit dat je als het ware in en uit het huis gaat is fantastisch in het spel.

Uitbreiden met Toet Toet Auto’s baandelen

We hebben op zolder nog een Toet Toet Auto’s autobaan staan van Siem destijds. Deze gaan we nu ook naar beneden halen, want deze passen gewoon op deze nieuwe VTech CoComelon set. Zo kun je het geleidelijk uitbreiden. Zo zijn er bijvoorbeeld ook al voertuigen met andere CoComelon karakters te koop! Heel leuk, je koopt dan een karakter in voertuig (bv tractor, bus of brandweerwagen) en daarbij zit dan ook een interactief baandeel ter uitbreiding.

Go or No Go

Sofie vindt het zo leuk dat er allerlei liedjes en zinnen klinken wanneer ze op JJ drukt of wanneer ze over de juiste (interactieve) baan-delen rijdt. Dat prikkelt als vanzelf haar fantasie en zo ontstaat er een heel leuk spel. Het speelgoed is stevig, kan tegen een stootje en is daarmee erg duurzaam. Het is leuk dat je kindje zelf creatief kan zijn met de baan-delen en zo naar eigen inzicht een andere weg kan maken. Dit is ook erg bevorderlijk voor het ruimtelijk inzicht en de motorische vaardigheden.
Wij zijn fan van VTech, de actuele thema’s en hoe het qua interactiviteit aansluit bij de belevingswereld van onze peuter. Wij geven deze Toet Toet Auto’s autobaan van VTech een GO!!

VTech Toet Toet Auto’s CoComelon familiehuis Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.