Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Tijd voor een feestje met de Beat Hero speelgoedauto

Linda D

Gave beats, een LED-lichtshow en een ingebouwd DJ console. Dit alles vind je in en op de nieuwste auto van Dickie Toys; de Beat Hero speelgoedauto. Wij hebben hem uitgetest en je leest hier wat wij ervan vonden!

Beat Hero speelgoedauto

De Beat Hero speelgoedauto wordt geadviseerd voor kinderen vanaf 3 jaar, maar is wat ons betreft ook al geschikt vanaf een jaar of 1. Want houdt je kindje van auto’s, muziek en/of interactief speelgoed, dan is deze speelgoedauto een hit!
Wij vinden hem echt ontzettend gaaf en uniek in zijn soort. Siem is dol op een feestje, gek van muziek en droomt al een tijd over een echte DJ-console waarmee hij zijn eigen muziek kan afspelen en mixen. Deze stoere truck zit dus wel in zijn straatje.
Met de knoppen boven op de auto kun je 22 geluiden afspelen. Verschillende stijlen zijn te horen, zoals hiphop en pop. De lichtshow, de lichtgevende, knipperde knoppen maken het stoere sfeertje af.

Drie standen

In totaal zijn er drie verschillende standen waarmee er gespeeld kan worden met de Beat Hero. Bij de eerste stand zet je een freestyle modus aan. De basisbeat wordt hiermee gestart en door hierna op vier verschillende knoppen te drukken kunnen er eigen beats gecreëerd worden. Iedere knop verrast je met een ander geluid en uiteraard unieke lichteffecten.
Bij de tweede stand kun je opnemen en afspelen. Zo cool! Een klik op de opnameknop en vervolgens kun je je eigen mix opnemen en vervolgens afspelen.
De derde stand daagt je uit om naar een reeks van verschillende geluiden te luisteren en deze vervolgens te herhalen. Een spelletje dus!

Gave beats, een LED-lichtshow en een DJ console. Dit alles vind je in en op de nieuwste auto van Dickie Toys; de Beat Hero speelgoedauto

Wat kan de Beat Hero speelgoedauto nog meer

Daarnaast zijn er nog heel veel geluiden en opties te ontdekken door gewoon lekker op de knoppen te drukken. Zo vind je vanzelf de verschillende muziekstijlen en lichtshows. Prettig is dat er in totaal vier volume niveaus op zitten en je dit dus kunt aanpassen op de situatie.
Komt het even niet uit dat er een DJ de muziek verzorgt in huis? Dan kan er een hoofdtelefoon worden aangesloten op de extra aansluiting. Maar moet hij een juist een standje harder? Dan kan deze zelfde aansluiting gebruikt worden voor een extra luidspreker.
Uiteraard staat de DJ-console centraal, maar het blijft ook gewoon nog eens een auto die vooruit geduwd kan worden en zo de kamer rond kan gaan.

Gave beats, een LED-lichtshow en een DJ console. Dit alles vind je in en op de nieuwste auto van Dickie Toys; de Beat Hero speelgoedauto

Go or No Go

Tijd voor een feestje! Droomt jouw kind over een carrière als DJ? Dan is deze speelgoedauto helemaal het einde.
De auto wordt geleverd inclusief 3 x 1,5 V AA-batterijen en er kan dus direct mee gespeeld worden.
Wij geven deze gave, muzikale auto een GO!

Facts

  • Naam: Beat Hero speelgoedauto
  • Merk: Dickie Toys
  • Batterijen: 3 x 1,5 V AA
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Adviesprijs: 59,99 en te koop via bol.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.