0 jaar 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Bouw & Constructie

{ Review } | Pret in bad met de waterbaan van Little Dutch

Linda D

Onze kinderen gaan altijd met veel plezier bad, dat is eigenlijk altijd een heel gezellig speelmoment. Er weer uit gaan levert wel met regelmaat strijd op, want ze zijn dan nog lang niet klaar met spelen. En ik ben bang dat dit er de komende tijd niet beter op gaat worden, want wij hebben van Little Dutch de waterbaan voor in bad gekregen!

Onze kinderen gaan altijd met veel plezier bad, wij hebben van Little Dutch de waterbaan voor in bad gekregen dus nu helemaal!

Waterbaan in bad

Als verrassing had ik deze al bevestigd bij het bad en zowel onze 8-jarige als onze 2-jarige werden heel erg blij bij het zien van deze nieuwe aanwinst. Zo gauw als ze konden sprongen ze in bad en lieten ze de balletjes van de baan afrollen. Klein verbeterpunt voor mezelf; niet te veel schuim in bad! Want doordat de balletjes op een gegeven moment onder het schuim zaten leverde dit vertraging op de baan op. Maar, de balletjes schoon spoelen onder de kraan en daarna weer op de baan leggen, bleek ook hartstikke leuk te zijn.

Onze kinderen gaan altijd met veel plezier bad, wij hebben van Little Dutch de waterbaan voor in bad gekregen dus nu helemaal!

In de doos vind je in totaal vier onderdelen om de baan te bouwen en vier balletjes. Wij kozen voor de roze variant, maar hij is ook in blauw leverbaar! Op de baanonderdelen zitten stevige zuignappen, waarmee je de baanonderdelen aan de muur kunt bevestigen. Probeer dit volledig op de tegel te “plakken”, voor de beste zuigkracht.
De eerste keer heb ik de opstelling nagemaakt welke op de doos stond, maar de volgende keer laat ik de kinderen zelf ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Dit zal vooral voor onze 8-jarige een leuke uitdaging zijn. Zijn zusje van 2 zal de balletjes er wel vanaf laten rollen!

De baanonderdelen zijn eenvoudig van de tegels te verwijderen en droog te maken. Zo kunnen ze weer worden opgeborgen voor de volgende keer!

Speelgoed van het Jaar 2023

Dit speelgoed van Little Dutch is één van de vakjury winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023. Het kiezen van het speelgoed van het jaar wordt vakkundig uitgevoerd namens een vakjury. Ieder speelgoedbedrijf dat actief is op de Nederlandse speelgoedmarkt kan meedoen. Op de website speelgoedvanhetjaar.nl vind je een overzicht van alle winnaars en categorieën. De website vind ik sowieso een aanrader omdat je daar binnen verschillende categorieën speelgoed kunt zien welke door de vakjury zijn bekroond. Dit zegt wat over de kwaliteit van het speelgoed. Deze waardering wordt uitgegeven wanneer het volgens hen goed speelgoed is. Goed speelgoed onderscheidt zich in veiligheid, duidelijkheid, kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid.
Je kunt als je het leuk vindt ook stemmen op deze leuke waterbaan. Doe dan zeker ook mee met de winactie op de website, want dan maak je kans op gave spellenprijzen!

Onze kinderen gaan altijd met veel plezier bad, wij hebben van Little Dutch de waterbaan voor in bad gekregen dus nu helemaal!

Go or No Go

Ondanks dat de kinderen nu echt het bad niet meer uit willen, geven we dit speelgoed van Little Dutch zeker weten een GO. Het biedt perfect vermaak voor zeer uitlopende leeftijdscategorieën. De adviesleeftijd is namelijk vanaf 10 maanden, maar zoals beschreven vermaakt onze 8-jarige zich er ook nog prima mee. Bij de kleintjes is het perfect om de fijne motoriek te oefenen en bij de wat oudere kindjes wordt de creatief geprikkeld. Door de afwisseling van gebogen en rechte stukken kunnen er namelijk veel verschillende parcours gebouwd worden.
Hartstikke leuk en wij zijn zeer blij met deze aanvulling in de badkamer! Wat ook prettig is, zijn de fijne kleurtjes. Daar hou ik toch wel echt van!

Little Dutch waterbaan Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.