Creatief & Knutselen Poppen & Knuffels Winnen

Rainbow High Dolls ontwerpwedstrijd

De jongste hier thuis is een echte fashionista. Met haar hippe zonnebril en coole outfits steelt ze vaak de show. Het is dan ook niet gek dat de meiden van Rainbow High haar favoriet zijn. De serie kent ze helemaal uit haar hoofd, en ze droomt geregeld weg bij de toffe jurken die de meiden dragen. Bovenaan haar verlanglijstje prijkt dan ook een pop van Rainbow High.

Rainbow High Dolls

Ik snap dat helemaal: de nieuwste poppen worden geleverd met een catwalkoutfit, om echt de show mee te stelen en een casual outfit voor de dagen dat ze wat minder op willen vallen. Daarnaast hebben de poppen ook volop accessoires om hun outfits helemaal mee af te maken. En wat denk je van het schetsboek? Hierin kun je zien wat voor een gave outfits jouw Rainbow High doll al heeft ontworpen. Hoe gaaf is het, als je jouw eigen Rainbow High jurk kunt gaan ontwerpen!?

Aan de lancering van de nieuwste poppen van Rainbow High is een heuse ontwerpwedstrijd verbonden. Een Rainbow High jurk ontwerpen.

Rainbow High Dolls Ontwerpwedstrijd

Aan de lancering van de nieuwste poppen van Rainbow High is een heuse ontwerpwedstrijd verbonden. Kitta DIY (een bekende content-creator) roept alle fans van de poppen op om hun eigen Rainbow High jurk te gaan ontwerpen. Net als de meiden kun jij in de huid kruipen van een fashiondesigner. En het leukste van dit alles? Je kunt jouw eigen ontworpen jurk winnen, maar dan voor jezelf in levensgroot formaat! Heel gaaf. De jongste hier gaat gelijk aan de slag met verschillende stofjes om haar eigen jurk te ontwerpen. Het wordt een feest-rok met een topje, zodat je beide ook nog los aan zou kunnen: hier wordt al vooruit gedacht hoor!
Kitta DIY heeft ook een heuse ontwerp-workshop opgezet. Via een filmpje krijg je diverse tips and tricks om jouw fantastische fashionitem te ontwerpen. Enkele andere influencers krijgen ook tips, en nemen je mee in hun ontwerpproces.

Aan de lancering van de nieuwste poppen van Rainbow High is een heuse ontwerpwedstrijd verbonden. Een Rainbow High jurk ontwerpen.

Fashion dolls

De poppen zelf zijn ook echt helemaal te gek. Met de Rainbow High Fantastic Fashion collectie kun je de meiden uit de bekende animatieserie in huis halen. Skuler, Violet, Jade, Amaya, Ruby, Poppy en Sunny zijn allemaal erg kleurrijke personages die enorm creatief zijn. Ze willen graag bekende mode-iconen worden, daarom zitten ze ook op Rainbow High. In de schetsboeken, die je bij de poppen krijgt, kun je ook zien wat ze allemaal al hebben ontworpen. Met de speciale pen kun je bovendien zelf je eigen verhaal verzinnen om met de poppen te spelen. Speel je een scène uit de serie na, of bedenk je zelf iets tofs?
Via rainbowhigh.nl kun je een template downloaden om deel te nemen aan de ontwerpwedstrijd, bij de winkels van Intertoys kun je deze eventueel ook halen. Tot en met 17 oktober ’23 kun je jouw ontwerp insturen. Daarna worden de 3 winnaars bekend gemaakt. Hoe gaaf is het als je straks zelf in jouw eigen ontworpen jurk rond kunt gaan lopen!?

Go or No Go

De poppen zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 44,99 per stuk. De doos ziet er superleuk uit en is erg compleet. Leuk ook om te zien dat het ontwerpboekje van het karakter er ook bij zit, en dat je hier zelf mee verder kunt. De pop kan veel kanten op bewegen waardoor je in het spel ook veel kanten op kunt. Met de twee outfits kun je steeds afwisselen, waardoor je jouw karakter ook in verschillende scènes kunt laten spelen. De prijs is wat hoog, daar krijg je dan echter ook een zeer complete speelset voor. Wij zijn fan, dus voor ons een dikke GO!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.