5 jaar 6 jaar 7 jaar Entertainment Game reviews

{ Game Review } | PAW Patrol World

De Nijhofjes

Het kon eigenlijk niet uit blijven. Het is tijd voor een nieuwe game in de wereld van PAW Patrol. Ik zou een stukje kunnen schrijven over wat de PAW Patrol is, maar ik denk dat er geen (groot)ouder is met (klein)kids tussen 2 en 12 die ze niet kennen. Ben je benieuwd of dit spel een aanvulling kan zijn voor de game verzameling thuis? Lees dan snel verder….

Nieuw: PAW Patrol World

Zoals verwacht komt de PAW Patrol regelmatig met nieuwe dingen om alle fans tevreden te houden. Zo is er een nieuwe bioscoop film (de 2e tot nu toe), komen er met enige regelmatigheid nieuwe afleveringen van de serie en is het nu dus tijd voor een nieuwe game.

Dit is de nieuwe Paw Patrol World review. Ben je benieuwd of dit spel een aanvulling kan zijn voor de game verzameling thuis?

Een grote verandering

Wat meteen opvalt, is dat dit het eerste spel van PAW Patrol is waarbij je in 3d in een open wereld kunt rondlopen. Je bent dus vrij om te gaan en staan in de wereld van PAW Partol. Voor vele jonge gamers kan dit dus een nieuw stapje zijn in game-ervaring omdat de vorige PAW Patrol games in 2d waren (van links naar rechts) of van boven naar beneden lopend waren. Nu ben je dus vrij om Avonturen Baai zelf te ontdekken. En dat kan te voet of in de bijbehorende voertuigen van de pups. Overal liggen hondenkoekjes verspreid die je kan verzamelen om nieuwe dingen vrij te spelen, zoals grappige hoedjes of pakjes voor je pups.

Dit is de nieuwe Paw Patrol World review. Ben je benieuwd of dit spel een aanvulling kan zijn voor de game verzameling thuis?

Algemene indruk: vanuit een volwassenen

Soms is het erg moeilijk om precies te omschrijven wat je gevoel is bij een spel. Dat is ook het geval met PAW Patrol voor mij. Aan de ene kant is het idee van rond lopen door Avonturen Baai geweldig voor de fan van de serie, maar het is op zo’n manier gedaan dat het soms niet lekker loopt. De camera draait net niet goed genoeg met je mee waardoor je soms niet kunt zien waar je heen gaat. Ander kleinigheidje is bijvoorbeeld wanneer je in een voertuig rijdt en je stopt, je geen remweg hebt. Je staat direct stil. Dit zal een kind verder niet merken, maar als volwassene valt het op.

Algemene indruk: Door kleine ogen

Natuurlijk ben ik bevooroordeeld door mijn ervaring met games testen. Mijn zoon van 7 is dat (gelukkig) nog niet. En die stoorde zich dan ook totaal niet aan de dingen die mij opvielen in negatieve zin. Die vermaakte zich prima met de pups. Hij kreeg opdrachtjes van Ryder die te overzien waren. Alles is simpel. Waar je naartoe moet, wordt met een oplichtende lijn naar je doel aangegeven. Het is eigenlijk niet mogelijk om het niet te halen. Ook kan je niet “af” gaan. Je speelt niet met levens dus er is geen druk.

Go or No Go

Voor de kleine fan van het spel zal het enorm leuk zijn om zelf door Avonturen Baai te mogen rijden en lopen. Alle bekende karakters zitten in dit spel en hun bijbehorende omgeving. Het spel is ook in het Nederlands speelbaar. De kleine fans zullen plezier aan dit spel beleven en dat maakt dat we dit spel een Go geven.
Wij hebben het spel getest op de Xbox, maar hij is ook te verkrijgen voor de PC, Switch en Playstation.

Dit is de nieuwe Paw Patrol World review. Ben je benieuwd of dit spel een aanvulling kan zijn voor de game verzameling thuis?

PAW Patrol World Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.