Verre reizen

Deze reisbestemmingen zijn helemaal hot!

Welke reisbestemmingen op dit moment enorme aanraders zijn? Hier vind je een paar goede tips voor jouw reis naar een ver land.

Net als bij kleding, interieur en series zijn er ook op het gebied van reizen trends te ontdekken. Denk je helemaal volgens de laatste rages op reis te gaan, is er alweer een nieuwe bestemming die helemaal hot en happening is. Het is dan ook bijna lastig om bij te blijven op het gebied van hippe bestemmingen, deze veranderen steeds sneller. Waar dit door komt? Waarschijnlijk ook door de komst van social media. Hiermee is ook de invloed op reisbestemmingen en de voorkeuren daaromtrent toegenomen. Welke bestemmingen op dit moment enorme aanraders zijn? Hier vind je een paar goede tips.  

Azië blijft hip 

Een aantal jaren geleden leek iedereen opeens af te reizen naar het Midden-Oosten en Azië. Inmiddels mag geconcludeerd worden dat dit wel een blijvertje is en Azië nog steeds heel populair is. De precieze hotspots en plekken veranderen wel, maar op hoofdlijnen blijven de landen hetzelfde. De vaccinaties voor Indonesië die je ooit voor Bali haalde zijn dus nog gewoon goed, en doen dus ook prima dienst in andere plekken van dit prachtige land zoals Jakarta.  

De andere kant op 

Ook de andere kant van de wereld is onverminderd populair. Voor de echte avonturier is Zuid-Amerika nog steeds een must visit. Maar hier zijn op het gebied van veiligheid wel wat risico’s, daarom zoeken vele reizigers het net iets hoger op en gaan ze naar landen als Panama en Costa Rica. Zeker die laatste is zeer populair om de mix van stranden, cultuur en waanzinnige natuur. En dat allemaal in een veilig en qua grootte zeer overzichtelijk land. Vaccinaties voor Costa Rica zijn wel aan te raden. Zeker in de jungle leven hele andere flora en fauna dan dat wij gewend zijn.  

Dicht bij huis 

Met een toenemende mate van aandacht voor vliegschaamte en het verkleinen van je footprint is er ook steeds meer aandacht voor duurzaam reizen. Daarom zijn er ook steeds meer alternatieven die minstens zo leuk zijn als een verre reis. Denk aan een treinreis door Europa of zelfs een fietsvakantie in eigen land. Maar ook de fietsvakantie die de grens over gaat zien we steeds vaker. Ontzettend leuk en avontuurlijk. Een reistrend die ontzettend in opkomst is, maar ook aan het toenemen is aan populariteit. Dus zoek het eens wat dichter bij huis, iets wat we tijdens lockdowns en reisbeperkingen zijn gaan ontdekken en alleen nog maar verder toeneemt.  

Kortom, reistrends komen en gaan. Doe je voordeel met de leuke trends die vandaag de dag ontstaan en plan je volgende trip. Want spullen kopen is leuk, maar reiservaringen zijn investeringen die niet in geld zijn uit te drukken. Verruim je blik en ga letterlijk over je eigen grenzen heen! Veel plezier! 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.