TV-series

Bugs Bunny Builders Bouwplan: Het woonkamerparcours

Klaar om te bouwen? Maak je eigen woonkamerparcours!
Net als Bugs en Lola, die samen met de Looney Builders bouwploeg grote en maffe bouwprojecten aangaan, dagen wij jou uit om ook om je eigen woonkamerparcours te maken. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een stappenplan gemaakt van het bouwplan:

  1. Wees creatief met wat je hebt en laat je inspireren door de gekke bouwprojecten van Bugs Bunny Bouwers. Zorg ervoor dat je voldoende materiaal hebt om een spannend parcours te bouwen. Verzamel de volgende basisbenodigdheden: lakens, kussens, stoelen, tafels en banken.
  2. Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk samen met je team obstakels, tunnels, bruggen en geheime doorgangen. Wees net zo creatief als Bugs en zijn team bij het opzetten van het parcours.
  3. Laat je teamleden samenwerken om het parcours te bouwen en obstakels te overwinnen. Moedig ideeënuitwisseling aan en stimuleer samenwerkingsvaardigheden.
  4. Zodra het parcours is gebouwd, is het tijd voor de ultieme test! Verken het parcours en ga op avontuur. Overwin samen obstakels om de missie te voltooien.
  5. Speel en geniet van jullie zelfgebouwde woonkamerparcours! Dit is het leukste gedeelte: gebruik van jullie eigen creatie en maak mooie herinneringen.

Als extra inspiratie kun je altijd kijken naar jouw favoriete Bugs Bunny Builders afleveringen. Markeer daarom 9 oktober in je agenda, want dan beginnen de nieuwe afleveringen elke dag om 16:00 uur op Cartoonito.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.