Reistips

Waarom kun je op vakantie niet zonder reisverzekering?

Wij laten je zien hoe je tot een passende reisverzekering Univé komt en hoe je deze vandaag nog kunt afsluiten.

Na een lange tijd van hard werken, heb je recht op een welverdiende vakantie. Of je nu de Mont Ventoux in Frankrijk gaat bestijgen, of dat je in Egypte op het strand van de Rode Zee gaat liggen; zorg er altijd voor dat je goed verzekerd bent. Als je op vakantie bent, kan er namelijk van alles gebeuren en als je dan geen goede verzekering hebt, kan dit heel veel problemen opleveren. Wij laten je zien hoe je tot een passende reisverzekering Univé komt en hoe je deze vandaag nog kunt afsluiten. Je zult zien dat het een fluitje van een cent is om je verzekering te regelen, zodat je zeker kunt zijn van een zorgeloze vakantie.

Is een reisverzekering nodig?

Misschien vraag je je af: wat kan er tijdens mijn vakantie nu gebeuren? Het antwoord luidt: heel erg veel. Op vakantie ben je kwetsbaar en een ongelukje zit in een klein hoekje. Bovendien hoeft het noodlot zich niet af te spelen op de plek waar jij bent, het kan ook gebeuren dat jij jouw vakantie onverhoopt moet afbreken, omdat er aan het thuisfront iets ernstigs is gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan een plotseling overlijden, of dat je woning is afgebrand. Heb je een goede reisverzekering met annuleringsverzekering, dan kun je contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij om de terugvlucht zo snel mogelijk te boeken. Je verzekeraar regelt alles voor je zodat jij enkel je spullen hoeft te pakken en naar het vliegveld hoeft te gaan. Die paar euro’s die je aan je verzekering hebt uitgegeven vallen in het niet bij de kosten die je je bespaart door een verzekering te nemen.

Hoe maak je je reisverzekering passend?

Net als bij andere verzekeringen kun je ook je reisverzekering helemaal aanpassen aan jouw wensen. Ben je van plan om tijdens de kerstdagen te gaan skiën? Neem dan de basisverzekering en vul deze aan met het wintersportpakket. Kom je tijdens het skiën ten val, dan kun je je basisverzekering gebruiken om naar het ziekenhuis te komen, de extra kosten die hier vervolgens voor je behandeling moeten worden gemaakt, worden gedekt door je aanvullende verzekering. Ben jij van plan om buiten Europa op vakantie te gaan? Zorg er dan voor dat je je verzekering hier op afstelt, dit kun je doen door de aanvullende optie te kiezen waarmee je het verzekerd gebied kunt uitbreiden. Controleer dus altijd de aanvullende opties even en lees de voorwaarden ervan door zodat je een perfect bij jouw reis passende verzekering kunt samenstellen.

Sluit je polis vandaag nog

Als je graag gelijk je reisverzekering wilt afsluiten, dan kun je even naar de site van je verzekeringsmaatschappij gaan. Hier zie je wat allemaal gedekt wordt door de basisverzekering en hier kun je ook alle aanvullende pakketten vinden. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd even contact opnemen met je verzekeraar. Er staat altijd iemand voor je klaar om je advies op maat te geven. Zo kun je uiteindelijk zonder stress op vakantie gaan. Veel plezier!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.