1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar Bouw & Constructie Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | My First Build & Drive van SmartMax

Iris

Kennen jullie “My First Farm Animals” of “My First Safari Pirates” van SmartMax al? De magneet dieren van SmartMax zijn bij ons thuis al een lange tijd populair. Magneten zijn natuurlijk erg leuk om mee te spelen en hiermee kun je allerlei gekke en lange dieren mee maken. Maar onlangs heb ik ontdekt dat SmartMax nog veel meer speelgoed heeft met magneten. Eén daarvan is de “My First Build & Drive” set. Mijn kinderen zijn dol op auto’s. Daarnaast zag ik dat deze speelset vooral geschikt is voor kinderen tussen de 1 en 5 jaar. Aangezien mijn zoon 3 jaar is en mijn dochter 4 jaar is, leek mij dit perfect om samen mee te spelen!

My First Build & Drive set van SmartMax

Ik vind het geweldig om nieuw speelgoed met mijn kinderen te ontdekken. En ja, dat vinden mijn kinderen natuurlijk ook. En als het dan ook nog eens heel veelzijdig en leerzaam is, dan is het nog leuker! Dus toen ik met de doos aan kwam zetten, begonnen die schattige oogjes direct te glunderen. Omdat we veel plezier hebben gehad van de magneetdieren, konden we niet wachten om de My First Build & Drive set van SmartMax uit te proberen. We besloten een lekker plekje op het vloerkleed te zoeken, zodat we optimaal ons nieuwe speelgoed uit konden gaan proberen.

Review My First Build & Drive

Door de vrolijke kleuren op de verpakking, word je eigenlijk meteen al enthousiast en nieuwsgierig. Hierop is ook goed te zien wat je kan verwachten wat er in de doos zit. In de doos zitten de volgende dingen:

  • 1 voertuig met 2 kanten om te bouwen.
  • 7 magnetische speelblokken.
  • 12 dubbelzijdige opdrachtkaarten.

En toen was het zo ver! De doos kon geopend worden en we gingen aan de slag! My First Build & Drive van SmartMax bestaat uit 7 magnetische speelblokken en een wagentje, waarmee je lekker kan spelen, bouwen en creëren. Door de leuke kleuren en vormen spreken die direct aan. Je krijgt gelijk zin om te gaan bouwen en de blokken één voor één te ontdekken.

Bij de set zitten ook 24 opdrachtkaarten. Hierop staan bouwwerken om na te bouwen. Deze opdrachtkaarten zijn genummerd, waardoor je bij een gemakkelijke creatie begint en het geleidelijk steeds moeilijker wordt om de opdrachtkaart na te maken.

Onlangs heb ik ontdekt dat SmartMax nog veel meer speelgoed heeft met magneten. Eén daarvan is de "My First Build & Drive" set.

My First Build & Drive

Het is zo leuk om te zien hoe verschillend mijn kinderen met het speelgoed gingen spelen. Nora van 4 jaar werd na het bekijken van de magneten al snel benieuwd naar de opdrachtkaarten. Ze ging ze direct allemaal op volgorde leggen en ze bekijken. En Tim van net 3 jaar ging lekker languit op het vloerkleed liggen bouwen vanuit zijn eigen fantasie. Het is geweldig dat er speelblokken van verschillende vormen in de set zitten. Er zit zelfs een soort van buisje die je weer in een ander blokje kan steken.

Nora maakte nauwkeurig de eerste opdracht na, terwijl Tim met de overige blokken aan het spelen was. Het is zo leuk om de blokken aan elkaar te “plakken” en zo iets nieuws te maken. Hij was heerlijk creatief bezig. En toen hij het wagentje in zijn bezit had, werd zijn bouwwerk natuurlijk helemaal perfect. Met “broem-geluiden” reed hij met het wagentje over het vloerkleed.

Auto’s vallen eigenlijk altijd wel in de smaak, maar dit wagentje is misschien nog net wat leerzamer. Het wagentje heeft namelijk twee verschillende kanten, waardoor de opdrachten nog wat uitdagender worden en je ook op twee verschillende manieren je creativiteit de loop kan laten nemen.

Go or No Go

Het leuke aan deze speelset is dat het eigenlijk voor ieder kind heel interessant is. Het is goed voor de fijne motoriek en daarnaast leert het kind spelen met verschillende kleuren, vormen en hebben van tegengewicht door de magneten. Het is een set dat geschikt is voor de allerkleinste kinderen en zelfs voor kinderen van 5 jaar. Het is veelzijdig en het past zelfs op het andere magneten speelgoed van SmartMax, wat voor nog meer creativiteit en hilariteit zorgt! Oftewel een echte GO!

Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.