12 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 12-jarige jongen

Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor een 12-jarige jongen? Vorig jaar was het aan mij de taak om leuke cadeaus te verzinnen voor mijn tweeling, die toen 12 werd. Inmiddels wordt er vaak aan mij gevraagd wat ik aan mijn kinderen heb gegeven op hun verjaardag, dus ik dacht: tijd voor een overzichtje! Dus hierbij een inspiratieblog met leuke cadeaus voor een 12-jarige jongen.

De leukste cadeaus voor een 12-jarige jongen

LEGO

Veel jongens hebben met hun 12 jaar nog wel interesse in LEGO. Natuurlijk niet de kinderlijke sets, maar er zijn veel gave sets van LEGO die juist op deze leeftijd heel veel uitdaging bieden. Zo zijn de Star Wars sets ook wel echt gaaf, als je kind daar van houdt natuurlijk. Hier was de I Am Groot set een groot succes, en dat begrijp je vast wel; hoe leuk is deze! En zo zijn er honderden sets te vinden die voor deze leeftijd te gek zijn!

Drie gave LEGO sets voor 12-jarigen:

Elektrische step

Een elektrische step is enorm booming, en dat snappen wij wel. Het is natuurlijk ook echt wel heel erg leuk ‘speelgoed’, hoewel het natuurlijk niet echt speelgoed te noemen is. Mocht je het leuk vinden om dit cadeau te geven aan je kind, dan moet je er wel echt rekening mee houden dat je met een niet goedgekeurde step officieel niet mag rijden in het openbaar in Nederland. Daarnaast mogen kinderen dat sowieso niet in Nederland. Daar staat namelijk een boete op. Ze zijn vooral leuk om cadeau te geven als je ieder jaar naar een camping gaat in het buitenland, waar je wel gewoon op de stepjes mag rijden. Ze zijn ideaal voor op de camping namelijk! Maar aangezien je ze dan niet heel vaak gaat gebruiken waarschijnlijk, zou ik aanraden om eens te kijken naar een tweedehands step via Marktplaats.

Donald Duck Abonnement

Hier in huis lezen ze al een aantal jaren de Donald Duck. We zijn vorig jaar wel overgestapt van de tijdschriften (wekelijks) naar de pockets (maandelijks). Dit past goed bij hun interesses en ze kijken er elke maand weer naar uit dat de Donald Duck Pocket op de mat valt.
Shop je abonnement via onderstaande banner met korting én ontvang het gratis de Donald Duck Extra erbij:

Gaming Cadeaukaart

De meeste jongens van 12 jaar kun je ontzettend blij maken met een gaming cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kunnen ze bijvoorbeeld geld uitgeven in Fortnite, Fifa, Roblox of welk spel ze dan ook spelen.

Funko Pop

Funko poppen zijn leuke poppen voor jongens om te sparen. Vaak worden ze niet eens uitgepakt, maar worden ze in de verpakking ergens neergezet. Neem eens een kijkje bij de Funko Poppen, wie weet is het een schot in de roos! De populairste lijnen van het moment zijn Marvel, Star Wars, Disney, Pokémon, Harry Potter en Fortnite. Maar er zijn er nog veel meer!  

De best verkochte Funko poppen:

Gaming Headset

Ik ga er even vanuit dat je zoon al een gameconsole heeft nu hij bijna 12 wordt…zo niet, dan is dat natuurlijk een top cadeau. Maar als hij dat al heeft, dan is wellicht deze gadget wel een goed idee. Een gaming headset is echt wel fijn, zo kun je communiceren met wie je gamed. Of een Headset standaard, waar je je headset op kunt hangen. Met led verlichting natuurlijk…hier in huis was ook dat cadeau een groot succes!

Sport benodigdheden

Voetbalschoenen, trainingsoutfit, scheenbeschermers, een racket of welke sport de jarige dan ook uitoefent; praktische cadeaus zijn altijd fijn. Of misschien kun je een voetbaloutfit kopen van zijn favoriete club? Een tenue van een grote club kost wel behoorlijk wat, maar dan heb je ook wat en de kwaliteit is wel echt goed in de meeste gevallen. Hier worden dit soort tenues ook echt het hele jaar door gedragen, dus dan is het wat mij betreft het geld wel waard.

Shop een van de populairste gaming headsets:

Gezelschapsspel

Mijn tieners zijn ook wel in voor een spelletje gelukkig. Ik weet dat dit niet voor ieder kind geldt, maar hier in huis gelukkig wel. Met name Everdell is momenteel erg in trek hier in huis. Ook voor ons als ouders een erg mooi en leuk spel om mee te doen.

Onze favoriete gezelschapsspellen voor 12-jarigen:

Snoep, drankjes en andere TikTok hits

Ja, snoep en drankjes. Dat klinkt misschien gek, maar die kids zien elke week wel weer een andere drankje of soort snoep of chips viral gaan op TikTok. En logisch: dat willen ze dan zelf ook eens proeven! Vaak zijn deze snoepjes, chips of drankjes lastig te krijgen in Nederland, of tegen hoge prijzen. Maar geloof me, je maakt je kind wel heel blij als hij dan toch eindelijk dat beroemde snoepje kan proeven.

Boeken

Een hele leuke boekenreeks om te lezen is Bunnie VS Monkie. Voor een 12-jarige zeker een boek dat in de smaak zal vallen. De boeken zijn enorm chaotisch en hilarisch. Ze zijn geschreven in de vorm van een strip/graphic novel.

De Bunnie VS Monkie boeken shop je hier:

Tot zover leuke cadeautips voor een 12-jarige jongen. Heb je nog leuke aanvullingen? Laat het hieronder weten in de reacties!

Met deze afbeelding kun je deze leukste verjaardags cadeaus voor een 12-jarige jongen op Pinterest bewaren ♥

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarige jongen
Cadeautips voor een 2-jarige jongen
Cadeautips voor een 3-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen
Cadeautips voor een 6-jarige jongen

Cadeautips voor een 7-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen
Cadeautips voor een 9-jarige jongen

Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.