Evenementen

Hasbro Spelen 2023 in Almere – Wij waren erbij!

Hasbro Spelen 2023 in Almere
Claire

Gastblogger Claire verheugde zich er al weken op met haar gezin; de Hasbro Spelen 2023. En afgelopen zondag was het eindelijk zover! Benieuwd hoe zij en haar gezin de Hasbro Spelen in Almere hebben ervaart en wat er allemaal in de goedgevulde goodiebag zat die zij naar huis mochten meenemen? Lees dan snel verder.

Hasbro Spelen 2023 in Almere

Dit jaar heeft heel Nederland vol enthousiasme gestemd op hun favoriete stad voor de Hasbro Spelen en Almere werd als plaats gekozen! Super leuk! Want op het Stadhuisplein is altijd iets te beleven en het toeval wil dat er afgelopen zondag ook het UITfestival in Almere Centrum was; de start van het culturele seizoen. Een superleuke match dus! Want op de achtergrond kon je genieten van live muziek terwijl de kinderen heerlijk zorgeloos konden spelen met Play-Doh,  Peppa Pig, My Little Pony, Transformers, Nerf of Monopoly.  

Aan alle leeftijden is gedacht

Almere is leuk voor kinderen van alle leeftijden. En daar speelde ook de Hasbro Spelen slim op in. Zo kon je de nieuwe Twister Air uitproberen in de vorm van een levensgroot potje Twister. Ook was er een grote Jenga en Wie ben ik. Alle kinderen konden zich daarna laten schminken als hun favoriete karakter van My Little Pony of Transformers. En was er een onwijs leuke Play-Doh area gecreëerd en een kleine Peppa Pig wereld voor de kleintjes. Die hier naar hartenlust konden springen en van de glijbaan konden glijden. En natuurlijk was er ook alle gelegenheid om een foto te maken met Peppa Pig en ‘in’ een Peppa Pig camper.

Meet & Greet

Op de Hasbro Spelen was er dit jaar ook de mogelijkheid voor kinderen om kennis te maken én op de foto te gaan met twee van de leukste karakters van Hasbro; Sunny van My Little Pony en Bumblebee van Transformers. Beide karakters stonden ieder een halfuur voor kinderen klaar voor een high five en om samen mee op de foto te gaan.

En was het een succes?

Nou en of! De zon scheen, de muziek was fijn en het was gezellig druk. Bovendien keerde we naar huis toe met een enorm goed gevulde goodiebag. Hierin zaten Peppa’s Day at the Zoo, Peppa’s Waterpark Playset, Play-Doh Frog ‘n Colors Starters Set, George in een auto, een potje gele Play-Doh en Peppa Pig’s Little Red Car. Onze kleintjes zijn er dan ook super blij mee en kijken met een glimlach terug op deze dag.

Go or No Go

Wat onze kleintjes betreft is er geen twijfel over mogelijk; de Hasbro Spelen 2023 in Almere waren wat hun betreft een absolute GO 😉 !

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.